Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 15:25

Νίκη με ‘’άρωμα τριάδας’’ για τον Μαρπησσαϊκό [pics-vid]

Δυνατά στην υπόθεση τριάδα του 2ου ομίλου μπήκε ο Μαρπησσαϊκός που αν και «καρδιοχτύπησε» απέναντι στον αξιόμαχο Νηρέας, στο τέλος  ήταν αυτός που πήρε τη νίκη στο Παριανό ντέρμπι με 4-2 και πλέον από την 3η θέση όπου ισοβαθμεί μαζί με τον Παμμηλιακό έχει θέσει τη δική του υποψηφιότητα για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Ο Νηρέας κοίταξε κατάματα τον Μαρπησσαϊκό και διεκδίκησε το παιχνίδι, με τον  Χασάνι να ανοίγει  το σκορ στο 17ο λεπτό, μετά από όμορφη συνεργασία.

Οι δύο ομάδες πήγαν με το ισόπαλο 1-1 στα αποδυτήρια, καθώς ο Παντελαίος που ήταν σε πολύ καλή μέρα χθες ισοφάρισε με απευθείας αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ στο 25’ .

Στην επανάληψη, ο Νηρέας έδειξε και πάλι τις επιθετικές του αρετές, με τον Χασάνι να εκμεταλλεύεται αδράνεια στην άμυνα  του Μαρπησσαϊκού να σκοράρει και πάλι στο 62’ , «παγώνοντας» τους γηπεδούχους, που ήθελαν πάση θυσία τη νίκη.

Ο Παντελαίος συνέχισε να εκπλήσσει με την απόδοση του και στο 73΄ισοφάρισε σε 2-2, με ανάποδο ψαλίδι, πετυχαίνοντας  γκολ για highlight, το οποίο δυστυχώς δεν αποτυπώθηκε σε κάποια κάμερα.

Από εκεί και πέρα έλαμψε ο 14χρονος Εσάι Ερομέο, που στην δεύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα του Μαρπησσαϊκού κατάφερε να κλέψει της εντυπώσεις, καθώς στο 84΄έδωσε το «φιλί της ζωής» στην ομάδα του πετυχαίνοντας το 3-2, ενώ λίγο αργότερα στο 89΄ο ίδιος παίκτης είχε συμμετοχή στη φάση, όπου ο Μαρπησσαϊκός κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα και πάλι ο Παντελαίος διαμορφώνοντας ο τελικό 4-2.

Αξίζει να σημειωθεί  ότι και οι δύο ομάδες δίνουν ευκαιρία και λεπτά συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, με τις περιπτώσεις όπως προαναφέραμε του Εσάι, αλλά και του Κιοσέ να αποτελούν «νέο αίμα» για τον Μαρπησσαϊκό.

Πολύ καλή η παρουσία της διαιτητικής τριάδας των Μαθιουδάκη, Βακόνδιου και Ρούσσου Ε.

Μαρπησσαϊκός (Τσαντουλής): Ανουσάκης, Κορρές, Παπαδόπουλος, Κρητικός, Ρούσσος, Αντωνόπουλος (88΄ Φραντζής Χ.) , Τσιγώνιας (66΄Τζουμανίκας), Βράπι (80΄Εσάι), Γκέμπορις, Παντελαίος, Τζανακόπουλος Κ. (82΄Κιοσέ)

Αναπληρωματικοί: Μανιώτης, Τζανακόπουλος Γ., Φραντζής Σ.

Νηρέας (Παπαδάκης): Βασιλάκης, Ρούσσος Γ. (65΄Τσαλίκης), Ζουμής, Χρυσοχός, Βεντουρής, Βράπι, Χασάνι, Ρεσουμάι (80΄Σουλεϊμάνι), Σιμόπουλος, Ρούσσος Γ., Αρκουλής.

Αναπληρωματικοί: Ρούσσος Χ., Ζουμής, Μιναστίρε

Βαθμολογία

2018-01-21_5.jpg

Φωτογραφίες και βίντεο

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares