Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 18:17

Παρέμεινε σε τροχιά τριάδας ο ΑΜΣ Φιλωτίου [pics]

Μπορεί το πρώτο παιχνίδι του ανδρικού πρωταθλήματος για το 2018 στη Νάξο μεταξύ του ΠΑΣ Νάξου και του ΑΜΣ Φιλωτίου να ξεχαστεί γρήγορα για την ποδοσφαιρική του ποιότητα, αλλά ο τρόπος που τελικά κρίθηκε με 0-1 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας έχει γίνει ήδη viral και μεταδίδεται σε όλα τα μεγάλα ΜΜΕ της χώρας.

Μιλάμε για τη φάση του 61’ όπου μετά από κόντρα σε διώξιμο του γκολκίπερ Χαριτίδη, η μπάλα βγαίνει εκτός, τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να σταματούν στιγμιαία αλλά την μπάλα να επιστρέφει εντός του γηπέδου, με τον ρέφερι και την βοηθό του να μην αντιλαμβάνονται τι έχει συμβεί. [ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ]

Η συνέχεια; Πάσα στον Ευριπιώτη και 0-1 για τον ΑΜΣ Φιλωτίου μέσα σε θύελλα βέβαια δικαιολογημένων αντιδράσεων.

Το ταμείο

Το ταμείο όμως γράφει και ένα ανθρώπινο λάθος των διαιτητών δεν μπορεί αν στιγματίσει τίποτα… αντιθέτως αποτελεί ήδη παρελθόν και το «ουδείς αλάνθαστος» είναι αυτό που πάει γάντι σε αυτή την περίπτωση, καθώς κανένας δεν μπορεί να κατηγορήσει σε καμία περίπτωση για δόλο τον αξιόλογο ρέφερι Γιώργο Νεοκοσμίδη και τη νεαρή βοηθό κυρία Μελανίτη.

Το ταμείο μετά από αυτή τη νίκη ήταν ένα πολύ καλό τρίποντο για τον ΑΜΣ Φιλωτίου, που τον έφερε με 13 βαθμούς στην 4η θέση του 3ου ομίλου, απέχοντας μόλις 1 βαθμό από τη Λάβα, με την οποία όπως όλα δείχνουν θα δοθεί «μάχη« μέχρι το νήμα για την 3η προνομιούχο θέση που θα οδηγήσει στην 2η φάση του πρωταθλήματος.

Πρωτοβουλία

Αγωνιστική με την αγωνιστική ο ΠΑΣ Νάξου δείχνει ολοένα και καλύτερο πρόσωπο, πράγμα που συνέβη και χθες, όπου η ομάδα του Νίκου Σπαή έδειξε για ακόμη μία φορά να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο έχοντας σαφές πλάνο για το τι θέλει από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Απέναντι του όμως δεν βρήκε μία τυχαία ομάδα, αλλά τον ΑΜΣ Φιλωτίου, που με την ποιότητα του και την εμπειρία του έδειξε ότι δίκαια βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Κουφόπουλος με φάουλ σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Χαριτίδη, στέλνοντας το μήνυμα ότι η ομάδα του θα ψάξει το  γκολ, το οποίο δεν ήρθε και στις επόμενες φάσεις με τον Ευριπιώτη και τονΖούλη να φτάνουν κοντά στο γκολ.

Ισορροπία

Η επανάληψη βρίσκει τον ΠΑΣ που δεν απείλησε στο πρώτο μέρος  να ψάχνει περισσότερα πράγματα, με την πρώτη στιγμή στο 61’ όμως να φέρνει το γκολ και να τον αφήνει πίσω στο σκορ.

Η αποβολή του Σαντέ στο 74΄άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα, καθώς ο ΠΑΣ Νάξου προσπάθησε να πετύχει κάποιο τέρμα για να διεκδικήσει. Ο Νίκος Σπαής ενίσχυσε την επίθεση του με τον Κώστα Κατσιούλη, ο οποίος όμως ήταν άστοχος σε δύο τετ α τετ που είχε στο 88΄και στις καθυστερήσεις.

Άτυχος ήταν και ο Καράι που είδε ένα σουτπου εξαπέλυσε στο 91΄ να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Λουλάι με το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Διαιτητής ήταν ο Γιώργος Νεοκοσμίδης με βοηθούς τις Ψαρρά και Μελανίτη.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Νάξου (Σπαής): Χαριτίδης, Καπαρέλης (74΄Κατσιούλης), Σέργης, Πιτταράς, Σερμάδι, Μαργαρίτης, Καραπάτης (61΄Γρυλλάκης), Καράι, Μασούρας, Λέκκας, Παντελαίος.

Αναπληρωματικοί: Λαγογιάννης, Μανδηλαράς, Σέργης, Γρυλλάκης, Γκούφας.

ΑΜΣ Φιλωτίου (Ορφανός): Λουλάι, Βερύκοκκος (46΄Κατσουρός), Κουφόπουλος, Μουστάκης Α., Σαντέ, Κοττάκης, Ισμαϊλάι, Ζούλς Γ. (93΄Μουστάκης Μ.), Ευριπιώτης, Μεμλίκα (90΄Μουστάκης Ν.), Πράσινος.

Αναπληρωματικοί: Ζούλης Π., Βασιλάκης.

Βαθμολογία

2018-01-22_1.jpg

Φωτογραφίες από τη Λαμπρινή Μάκαρη

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares