Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 22:29

Διπλό και πρόκριση στην Σύρο για τον Α.Ο. Μυκόνου [pics-vid]

Με το διπλό έφυγε από τη Σύρο  απόψε ο Α.Ο. Μυκόνου που πήρε τη νίκη με 1-5 απέναντι  στον Αίαντα Σύρου εξασφαλίζοντας και μαθηματικά τη 2η θέση που του δίνει το εισιτήριο για την Β΄φάση του πρωταθλήματος.

 Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν τα νέα μεταγραφικά τους αποκτήματα εν δράσει και από την άλλη ο κ. Ρούσσος έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν, με το αποτέλεσμα να έρχεται φυσιολογικά για το φαβορί που ήταν εξ αρχής ο ΑΟ Μυκόνου. 

Η ομάδα του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη πάτησε το γκάζι από το πρώτο λεπτό του αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί από πολύ νωρίς στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με ένα πολύ καλό σουτ του Μπάμπακαρ έξω από τη μεγάλη περιοχή το οποίο κατέληξε στο δεξί παραθυράκι της εστία του Καρποδίνη.

Στο 12' θα έρθει η σειρά του Αμπανδίνη να σκοράρει με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 18' μετά από ένα ωραίο συνδυασμό, ο Ρούσσος έστειλε στα δίχτυα του Παππά.

Οι φιλοξενούμενοι στο 37΄έκαναν το 1-3, καθώς μετά από σέντρα του Μπαλή ο Μπάμπακαρ με κεφαλιά έκανε 3 τα τέρματα της ομάδας του.

Το τελικό 1-4 του πρώτου ημιχρόνου διαμόρφωσε στο 40΄ο Αλμπάνης ο οποίος με ψηλοκρεμαστό πλασέ "κρέμασε" τον Καρποδίνη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α.Ο. Μυκόνου έριξε τους ρυθμούς στο ματς με τον Παχατουρίδη να δίνει ευκαιρίες και σε πιο νεαρούς ποδοσφαιριστές, κάτι το οποίο έκανε και ο Γιώργος Ρούσσος.

Οι Συριανοί προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να μειώσουν το σκορ.

Το τελικό 1-5 διαμόρφωσε στο 90΄ο Αλεξανδρόπουλος μετά από μία πολύ καλή πάσα του Δημήτρη Παντελή.

Πλέον στην τελευταία αγωνιστική με την δεύτερη θέση «καπαρωμένη» ο ΑΟ Μυκόνου έχει μαθηματικές ελπίδες ακόμη και για την κατάκτηση της 1ης θέσης σε περίπτωση που η Άνω Μερά ηττηθεί ή αναδειχθεί ισόπαλη στην Τήνο από τον ΠΑΣ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλόγερας με βοηθούς του κ.κ. Μουτάφη και Ρούσσο Ι.Ι.

Αίαντας Σύρου (Γιώργος Ρούσσος): Καρποδίνης (46’ Πρίντεζης), Καμπάνης, Βαμβακούσης Α., Συριανός, Ζαγκούλης, Μπάιλας, Καπλάνης, Χαλκιάς (69’ Βαμβακούσης), Σαγκινέτος, Ρούσσος (61’ Γεράρδης), Σκορδίλης.

Α.Ο. Μυκόνου (Θεόφιλος Παχατουρίδης): Παππάς, Ράγια, Παπαδόπουλος (61’ Πλάκα), Μπαλής, Αργυρός, Μπάμπακαρ (64’ Βαρουξής), Αμπαδίνης, Ντουσάι (46’ Μπομπάι), Παντελής, Αλμπάνης (64’ Πανέτας), Αλεξανδρόπουλος

Η βαθμολογία

2018-01-30_2.jpg

Φωτογραφίες

 

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από τη σελίδα μας

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares