Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018 01:29

Στο πλάι του ΑΟ Μυκόνου και του Αλέξανδρου Κουκά ο Γιώργος Φώσκολος

Μπορεί χθες ο ΑΟ Μυκόνου να εξασφάλισε την πρόκριση του στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος και να ελπίζει σε στραβοπάτημα της Άνω Μεράς για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου που θα του δώσει το μπόνους των τριών βαθμών, όμως στις αποσκευές του από το ταξίδι στη Σύρο επέστρεψε με μία επιπλέον σημαντική στήριξη.

Ποια στήριξη είναι αυτή; Μα φυσικά του προέδρου του περσινού νταμπλούχου ΑΟ Σύρου, κ. Γιώργου Φώσκολου, που βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου της Άνω Σύρου στο παιχνίδι των Μυκονιατών, όπου και το παρακολούθησε στο πλάι του διαχρονικού φίλου του και προέδρου του ΑΟ Μυκόνου κ. Αλέξανδρου Κουκά.

Ο Γιώργος Φώσκολος με την κάθε ευκαιρία εκφράζει την συμπάθεια του προς την ομάδα του ΑΟ Μυκόνου, πράγμα που επανέλαβε και χθες, αφού τάχθηκε ευθέως υπέρ των Μυκονιατών στην υπόθεση τίτλος.

Μάλιστα το σχόλιο του για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα ήταν άκρως θετικά, με την υπόσχεση του προς τον φίλο του κ. Κουκά να είναι ξεκάθαρη: «Θα είμαι δίπλα σας σε ότι μπορώ να βοηθήσω και περνά από το χέρι μου» φέρεται να είπε ο ισχυρός παράγοντας, που όπως διακρίνετε στην φωτογραφία είναι σαφέστατα ανανεωμένος!

Αυτό που μένει να δούμε αν η σύμπραξη του Γιώργου Φώσκολου με τον ΑΟ Μυκόνου φέρει την αύρα της τύχης στους Μυκονιάτες στον απαιτητικό 2ο γύρο του πρωταθλήματος.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares