Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018 20:40

Θύελλα Καμαρίου: Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας!

Τη στήριξη του κόσμου στα εναπομείναντα σημαντικά παιχνίδια του Ανδρικού τμήματος αρχής γενομένης από το Κυριακάτικο απέναντι στον ΠΑΣ Νάξου ζητά με ανακοίνωση της η Θύελλα Καμαρίου.

Το δημοσίευμα στην επίσημη σελίδα, αναφέρει:

Συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας με το ανδρικό μας τμήμα να φιλοξενεί τον Π.Α.Σ. Νάξου.

Σε συνδυασμό με τον ορισμό του αγώνα της Κ12 , το προσεχές Σ/Κ αναμένεται πλούσιο σε αγωνιστική δράση μιας και η ΕΠΣΚ όρισε αγώνα για τους Άνδρες μας.

Έτσι λοιπόν το ανδρικό μας τμήμα υποδέχεται στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής τον Π.Α.Σ. Νάξου με το παιχνίδι να έχει ορισθεί για την Κυριακή 11/2/18 στις 12.00 στο Δ.Γ. Καμαρίου.

Tο Δ.Σ. της ομάδας μας καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο του νησιού να δώσει το παρόν στο Δ.Γ. Καμαρίου με σκοπό να απολαύσει έναν όμορφο ποδοσφαιρικό αγώνα και να στηρίξει την ομάδα μας στη προσπάθεια της για την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Κάθε παιχνίδι από εδώ και στο εξής είναι μείζονος σημασίας και ένα γεμάτο γήπεδο με φίλαθλες συμπεριφορές είναι η εικόνα που θέλουμε να βλέπουμε όλοι στην οικογένεια της Θύελλας Καμαρίου...

Η δύναμη της ομάδας μας είναι ο κόσμος της και έτσι όπως το έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν θα το πράξει και τώρα!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares