Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 20:07

Νίκη στην Τήνο και πρώτη θέση στον όμιλο για την Άνω Μερά

Η Άνω Μερά έκανε το χρέος της στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος για τον πρώτο όμιλο περνώντας νικηφόρα μέσα από την δύσκολη έδρα του ΠΑΣ Τήνου με 2-1, πράγμα που της εξασφάλισε και μαθηματικά την κατάκτηση της πρωτιάς και το μπόνους των 3 βαθμών για τη δεύτερη φάση του θεσμού.

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες με βροχόπτωση και δυνατό άνεμο να επικρατούν στο γήπεδο της Στενής, η ομάδα του Νίκου Τζιόβα κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες και να προηγηθεί με 0-2 στις αρχές της επανάληψης, πράγμα που ήταν αρκετό για να φύγει με το τρίποντο, καθώς οι γηπεδούχοι του Γιάννη Σουμπασάκου που κοίταξαν κατάματα τον πρωτοπόρο, το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 80' με το Νάζο.

Η νίκη της Άνω Μεράς ξεκαθαρίζει τα πράγματα στο όμιλο καθώς το αυριανό παιχνίδι του ΑΟ Μυκόνου απέναντι στη Σύρος 2002 αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα με την έταιρη ομάδα της Μυκόνου να κατακτά την δεύτερη θέση και το μπόνους του ενός βαθμού.

Την τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου κλείνει το ματς Α.Ο. Πάγου με τον Αίαντα Σύρου στις 17/02.

Τα γκολ

Το 0-1 ήρθε με τον Αμπντούλ να εκμεταλλεύεται κακή συνεννόηση των Κελαδίτη και Ξενόπουλου και από κοντά να ανοίγει το σκορ στο 47΄.

Μετά από 5 λεπτά και συγκεκριμένα στο 52΄ το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Άνω Μερά «χτύπησε» για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, όταν μετά από συνδυασμό από τα αριστερά μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα.

Το τελικό 1-2 διαμορφώθηκε στο 80΄με τον Βελλαλόπουλο να βγάζει μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων και τον Νάζο με κεφαλιά να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της ομάδας του.

Στόχος

Σε επικοινωνία που είχαμε με τους ανθρώπους της Άνω Μεράς τόνισαν ότι η κατάκτηση της πρώτης θέσης ήταν μόνο ο ένας από τους τρεις στόχους αφήνοντας να εννοηθεί ότι το Κύπελλο και η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι οι δύο ακόμη στόχοι που θα επιδιώξει να κατακτήσει η ομάδα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλογεράς με βοηθούς του κ.κ. Ανδρικόπουλο και Παπαστολόπουλο

ΠΑΣ Τήνου (Σουμπασάκος): Κελαδίτης, Ξενόπουλος (85' Γιαννίτσης), Λειβαδάρης Ι., Δενεκαρίας, Λειβαδάρης Π. (70' Δασκαλόπουλος), Νάζος, Δαρμής, Ζιούλης, Βιδάλης (60' Δαρμής Σ.), Βελαλόπουλος, Ζαλώνης Φ. (50' Μεμάι)

Την αποστολή συμπλήρωσαν: Λεκάσι, Καμολίνος, Φώσκολο Ι.

Α.Σ. Άνω Μερά (Τζιόβας): Τζάβρας, Κουτσούκος, Ουσουνόγλου (73' Μπουσάι), Πρίφτης, Θεοχάρης (60' Κουκάς), Χατζάκος, Κωφοκώτσιος, Καρφαρίδας (90' Ξενάκης), Γκολέμης, Αμπντούλ, Σιντιμπέ (82' Αίγκλη)

Την αποστολή συμπλήρωσαν: Ξενάκης, Χριστοδουλάκης, Βαγενάς, Κεραμιδάς

Η βαθμολογία

2018-02-10_3.jpg

27951115_1773803919330703_1481194902_o.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares