Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 00:35

Φιλική νίκη κόντρα στον Πάγο για τον Α.Ο. Μυκόνου [pics]

Με φόντο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έρχονται ΑΟ Πάγου και ΑΟ Μυκόνου συναντήθηκαν χθες Παρασκευή 23/2 στο γήπεδο της Άνω Σύρου, με τους Μυκονιάτες να πετυχαίνουν φιλική νίκη 0-3 και τους Θεοφύλακτο Παχατουρίδη και Νίκο Βουτσίνο να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών τους καθώς ο Α.Ο. Μυκόνου προετοιμάζεται για την επόμενη φάση του Πρωταθλήματος Κυκλάδων αλλά και από την άλλη οι Συριανοί ετοιμάζονται για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Πανθηραϊκό.

Σε ότι αφορά το ματς οι Μυκονιάτες προηγήθηκαν στο 10' με τον Αλμπάνη ο οποίος έστειλε την μπάλα σε κενή εστία μετά από πάσα του Κρίτσα και ο Παντελή έκανε το 0-2 μετά από λάθος του τερματοφύλακα στο 32'.

Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε πάλι ο Παντελή με ένα σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή το οποίο κατέληξε στα δίχτυα των Συριανών.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλόγερας. 

A.O. Πάγου (Βουτσίνος): Πρίντεζης Μ., Αργυρός, Μαυράκης, Ρούσσος Κ., Σαμπάν, Ρούσσος Κα., Παράβαλος, Σαμιωτάκης, Φραγκιάς, Πρίντεζης, Φωτεινιάς

Αγωνίστηκαν και οι: Ρούσσος Μ., Ρούσσος Α., Καπέλας, Ελ Μπαραγί, Ρούσσος Ν., Σιδηρόπουλος 

Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαββόπουλος, Ράγια, Παπαδόπουλος, Άγγελος, Μπαλλής, Αμπαδίνης, Μπάμπακαρ, Αλεξανδρόπουλος, Παντελής, Κρίτσας, Αλμπάνης

Αγωνίστηκαν και οι: Καρατζάς, Πανέτας, Βαρουξής, Παππάς, Πλάκα, Βερώνης Κ., Βερώνης Μ.

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares