Κυριακή, 01 Απριλίου 2018 17:19

Έσπασε το πλεονέκτημα της Άνω Μεράς ο ΑΟ Μυκόνου

Ο ΑΟ Μυκόνου επιβεβαίωσε ότι διαθέτει πολύ βαριά φανέλα, επικρατώντας με 2-0 της Άνω Μεράς στο κρισιμότερο παιχνίδι της φετινής χρονιάς που έγινε για την πρώτη αγωνιστική της Β΄φάσης του πρωταθλήματος Κυκλάδων.

Η ομάδα του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη που ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμός της, με το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου να είναι αρκετό για να εξασφαλίσει αυτή τη σπουδαία νίκη που την έφερε με το καλημέρα πρωτοπόρο στην Β΄φάση για τον πρώτο όμιλο.

Αρκετός ο κόσμος στις εξέδρες του γηπέδου, με την παρουσία της οικογένειας του Άγγελου Αργυρού που πρόσφατα έχασε τον πατέρα του να ξεχωρίζει.

Ο αγώνας

Στο πρώτο μέρος ο ΑΟ Μυκόνου ήταν πολύ καλύτερος δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες, με τον Αλμπάνης στο 14΄μετά από ατομική του Παντελή και συρτή σέντρα του τελευταίου  από το ύψος του πέναλτι να κάνει το 1-0.

Στο 40΄ο Αλεξανδρόπουλος έκλεψε τη μπάλα από λάθος στην άμυνα της Άνω Μεράς και με σουτ μέσα από τη περιοχή έκανε το 2-0 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες να πετύχουν περισσότερα τέρματα, με την Άνω Μερά να προσπαθεί να χτυπήσει στην αντεπίθεση χωρίς να πετύχουν κάτι το ιδιαίτερο.

Στο δεύτερο μέρος ο ΑΟ Μυκόνου είχε και πάλι την υπεροχή, χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα, ενω από την πλευρά της η Άνω Μερά αν και προσπάθησε το μόνο που κατάφερε ήταν να κερδίσει ένα πέναλτι με τον Γκολέμη στο 94΄, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Σαββόπουλου.

Διαιτητής ήταν ο κ. Ζαράνης με βοηθούς τους Καλόγερα και Παπαστολόπουλο

Συνθέσεις

ΑΟ Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαββόπουλος, Ράγια, Μπάμπακαρ (84' Παπαδόπουλος), Μπαλλής, Αμπαδίνης, Αργυρός, Ντουσάι, Κρίτσας (77΄Καραΐνδρος), Αλμπάνης (67΄ Φιορεντίνος), Αλεξανδρόπουλος, Παντελής (90΄ Πανέτας).

Αναπληρωματικοί: Καρατζάς, Παππάς, Βερώνης.

Άνω Μερά (Τζιώβας): Χριστοδουλάκης, Κουτσούκος (59΄ Κουκάς), Ουζούνογλου, Χατζάκος, Αργυρίου, Κοφοκώτσιος (86΄Βαγενάς), Σιντιμπέ (78΄ Μπούμπουρης), Καρφαρίδας, Γκολέμης, Αμπντούλ, Ξενάκης (46΄Τουρέ).

Αναπληρωματικοί:  Αμπιλαλά, Τζαβάρας, Πρίφτης

Η βαθμολογία

2018-04-01_1.jpg

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares