Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 14:17

Α.Ο. Μυκόνου: Εκδρομή στη Νάξο… για τον Τελικό του Πρωταθλήματος!

Ο Α.Ο. Μυκόνου καλεί τους φίλους του συλλόγου να βρεθεί στο πλάι της ομάδας στο τελικό του Πρωταθλήματος Κυκλάδων, που θα πραγματοποιηθεί στο Δ.Α.Κ. Νάξου.

Η Διοίκηση του Μυκονιάτικου Σωματείου προγραμμάτισε μονοήμερη εκδρομή στη Νάξο, για το φίλαθλο κόσμο της ομάδας προκειμένου να βρεθεί δίπλα στο μεγάλο τελικό για το Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων απέναντι στη Θύελλα Καμαρίου.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση καθώς και πληροφορίες για τη μεταφορά των φιλάθλων της ομάδας.

Η ανδρική μας ομάδα ποδοσφαίρου βρίσκεται ένα βήμα πριν την άνοδο στην Γ΄Εθνική, καθώς το Σάββατο (19/05) και 19:00 θα αντιμετωπίσει Δ.Α.Κ. Νάξου τη Θύελλα Καμαρίου στο μεγάλο τελικό του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Ο Α.Ο. Μυκόνου καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο να σταθεί δίπλα του σε αυτή τη προσπάθεια, να ταξιδέψει στη Νάξο, σε μία μονοήμερη εκδρομή, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του νησιού μας να κατακτήσει τον τίτλο

Για την μεταφορά των φίλων της ομάδα μας θα υπάρχει το Καράβι Delos Express που θα αναχωρήσει το μεσημέρι στις 14:00 από το Παλαιό λιμάνι της Μυκόνου, κάτω από το blu blu, και θα επιστρέψει μετά το τέλος του αγώνα.

Η μεταφορά είναι δωρεάν!

Σας περιμένουμε όλους για να φτάσουμε… στη Κορυφή!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares