Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 14:26

Πήρε Σαμανίδη, μιλάει με Ρούσσο και Μανουδάκη ο ΑΟ Σύρου

Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο ΑΟ Σύρου, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον 21χρονο Θεσσαλονικιό μπακ χαφ Δημήτρη Σαμανίδη.

Ο Σαμανίδης έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες «Ντίνος Κούης» και στο παρελθόν έχει αποτελέσει μέλος των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Μακεδονίας, αλλά και της Περιφερειακής ομάδας.

Το 2015 μεταγράφηκε στον Ηρακλή, ενώ τα τελευταία χρόνια αποτελεί αναντικατάστατο μέλος του Ηρακλή Αμπελοκήπων στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ο ποδοσφαιριστής που αποτελούσε επιλογή του Μάκη Βαρθαλίτη, έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΑΟ Σύρου και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του.

Κάρολος - Μανουδάκης

Από εκεί και πέρα στον ΑΟ Σύρου κοιτάζουν και τις περιπτώσεις που εκκρεμούν εντός του νησιού, όπου υπήρξε συνάντηση με τον Κάρολο Ρούσσο, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, ενώ η περίπτωση του Κυριάκου Μανουδάκη παρουσιάζει πολλές δυσκολίες, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά και τις πληροφορίες να τον θέλουν με το ένα πόδι στον Πάγο και το άλλο στον ΑΟ Σύρου.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares