Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 21:39

ΑΟ Πύργου: Σε ''φουλ ρυθμούς'' οι εργασίες επαναδραστηριοποίησης

Με γοργούς ρυθμούς τρέχουν οι διαδικασίες της επαναδραστηριοποίησης του ΑΟ Πύργου, καθώς υπάρχει καθημερινή κινητικότητα τόσο στο διοικητικό, όσο και στο τεχνικό κομμάτι του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, οι συζητήσεις της διοίκησης και του προπονητή με ποδοσφαιριστές έχουν προχωρήσει αρκετά, με το ρόστερ της ομάδας να γεμίζει καθημερινά. Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα απαρτίσουν την ομάδα σε αυτό το νέο ξεκίνημα θα είναι γνωστά σε όλους τους Κυκλαδίτες, αφού πρόκειται για αθλητές από που γνωρίζουμε όλοι μας από τη θητεία τους σε διάφορες ομάδες του νησιού.

Οι άνθρωποι του συλλόγου, δεν σκοπεύουν να προχωρήσουν σε κάποια ανακοίνωση πριν τελειώσουν και τα τυπικά αυτών των μεταγραφών και αυτό όπως λένε γίνεται για ευνόητους λόγους.

Από εκεί και πέρα υπάρχει και το τεχνικό κομμάτι, όπου ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος και μερίδα ποδοσφαιριστών έχουν ήδη πατήσει γήπεδο, με το προπονητικό πρόγραμμα να περιέχει αρχικά τρεις (3) προπονήσεις την εβδομάδα.

Μέσα από αυτές τις προπονήσεις, ο κ. Κωνσταντόπουλος δοκιμάζει και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουν θέσει υποψηφιότητα για να γίνουν μέλη αυτής της ομάδας.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό η 20η Αυγούστου έχει οριστεί ως η πρώτη της ομάδας, καθώς θα πραγματοποιηθεί και επίσημα η έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares