Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018 19:08

Πανναξιακός: Έτοιμος να γιγαντώσει και πάλι (vid)

Νέα χρονια, νέο όραμα, νέοι στόχοι. Ηρεμία στο αγωνιστικό τμήμα, επένδυση στις ακαδημίες που ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο και καθημερινή δουλειά ώστε το αποτέλεσμα να είναι εκείνο που επιθυμούν όλοι και ο Πανναξιακός να γίνει μεγάλος.

Η δημοφιλής ομάδας στις Κυκλάδες, που έχει χαρίσει τεράστιες χαρές στον κόσμο του, θα επιδιώξει τη νέα σεζόν να κάνει το ίδιο. Άλλωστε, οι φίλαθλοι του έχοντας ακολουθήσει το σύλλογο σε όλα τα μέρη που έχει ταξιδέψει η ομάδα, επιθυμεί να δει τον αγαπημένο του σύλλογο να είναι και πάλι πρωταγωνιστής. Άλλωστε η ομάδα που πρεσβεύει ολόκληρη τη Νάξο και την κάνει υπεράφανη σε όλα τα αθλήματα δεν μπορεί να κινείται στη μετριότητα. Δεν είναι στο dna της αυτό, αλλά, μονάχα η ανοδική πορεία. Φέτος γίνεται μια νέα προσπάθεια αφού αρκετοί παλαίμαχοι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να πλασιώσουν το υπάρχον διοικητικό συμβούλιο προκειμένου η ομάδα να πατήσει κορυφή και να κάνει βήματα προόδοου. Μάλιστα, το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν ον'οματα που σίγουρα θα προκαλέσουν φρενίτιδα ενθουσιασμό στις τάξεις του συλλόγου και θα συσπειρώσουν τον κόσμο.

Κεφάλαιο ακαδημίες!

Ένα κεφάλαιο που παραμένει ανοιχτό και θα δοθεί ιδιαίτερη βάση σε αυτό είναι η αναδόμηση των Ακαδημιών. Έχοντας στο μυαλό τους ένα πλάνο τριετίας όπως εκπονήθηκε στην Γ.Σ. Του συλλόγου προ μερικών εβδομάδων, ο Πανναξιακός οφείλει να τονώσει τις υποδομές του και να τις κάνει και πάλι να... σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμα τους. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να επιστρέψουν στο σύλλογο πρόσωπα που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις με τις φήμες να αναφέρουν ότι... ψήνεται η επιστροφή του Μανώη Κατσούλη. Πρόκειται για ένα πρόσωπο που τυγχάνει τον σεβασμό όλων, καθώς είναι ο άνθρωπος που έχει ανδρώσει μία... φουρνιά ποδοσφαιριστών, οι οποίοι κατέκτησαν τα πάντα και πήγαν τον σύλλογο στ' ουράνια.

Πάρτε μια γεύση από τον κόσμο του Πανναξιακού 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares