Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018 14:24

Πλησιάζει στον Καρτεράδο ο Σκαφτούρος

Στον Καρτεράδο μετά την πρόσληψη του Γρηγόρη Καλιακούδα, τα πάντα μπαίνουν σε μια αρχή, με τους νέους παράγοντες που εισχώρησαν στο διοικητικό συμβούλιο να σηκώνουν μανίκια προκειμένου να δημιουργήσουν ένα αξιόλογο σύνολο.


Όπως είχε δηλώσει ο προπονητής της ομάδας, στόχος αποτελεί το σωματείο να αποτελείται από νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα έχουν τη βοήθεια των πιο έμπειρων προσώπων που θα αποκτηθούν τις επόμενες εβδομάδες.
Ένα από αυτά θα είναι ο Παναγιώτης Σκαφτούρος που σύμφωνα με πληροφορίες έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με το σύλλογο της Σαντορίνης.
Ο πολύπειρος επιθετικός που την περσινή χρόνια άνηκε στο ρόστερ της Θύελλας Καμαρίου, κατακτώντας το νταμπλ Κυκλάδων, τα έχει βρει σε όλα με τους ιθύνοντες του συλλόγου και η μεταγραφή του δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.
Με παρουσία σε τεράστιους σύλλογους του Πειραιά, όπως ο Εθνικός και ο Ιωνικός με τον οποίο κατέκτησε πρωτάθλημα στην Δ' Εθνική προ μερικών χρόνων, ο Σκαφτούρος θα επιδιώξει να είναι ένα από τα πρόσωπα που θα έχουν ενεργό ρόλο με την παρουσία του στην ομάδα.
Μεταξύ άλλων ο 32χρονος κυνηγός ύψους 1,88 έχει αγωνιστεί σε Βύζαντα Μεγάρων, Αγιο Δημήτριο, Μοσχάτο, Ηλιούπολη, Ελπιδοφόρο και Πανελευσινιακό κάτι που δείχνει ότι έχει την εμπειρία που απαιτεί η κατηγορία.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares