Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018 13:08

ΑΟ Πύργου: Παρουσιάστηκαν οι άμεσοι συνεργάτες του Αλέξη Κωνσταντόπουλου

Τους ανθρώπους που θα πλαισιώσουν τον Αλέξη Κωνσταντόπουλο στο  τεχνικό επιτελείο της ομάδας παρουσίασε ο ΑΟ Πύργου.

Μετά τους Κυλόγλου και Κελίδη, η ομάδα της Σαντορίνης συνεχίζει με την παρουσίαση του τιμ που θα τρέχει το αγωνιστικό κομμάτι και τις καθημερινές οργανωτικές ανάγκες στην προετοιμασία και τις προπονήσεις.

Χθες λοιπόν, στα γραφεία της ομάδας στον Πύργο, ο πρόεδρος Μανώλης Νομικός, συναντήθηκε με τον Αλέξη Κωνσταντόπουλο και τους άμεσους συνεργάτες του, οι οποίοι θα είναι οι Οδυσσέας Ξαγοράρης και Μάρκος Φύτρος, που θα αναλάβουν θέσεις βοηθού προπονητή.

Ο «Πυριανός»και αγαπητός σε όλους εμάς που ζούμε επί σειρά ετών τα γήπεδα των Κυκλάδων, Μάρκος Φύτρος (Κούρος) επίσης θα είναι στο τιμ ως φροντιστής.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα, μεταξύ αυτών και η έναρξη της προετοιμασίας που ορίστηκε για τις 20 Αυγούστου στο γήπεδο του Πανθηραϊκού στα Φηρά.

Τέλος, θα πρέπει να αναφερθεί η πρωτοφανής στήριξη που παρέχεται στην ομάδα από Πυριανούς επιχειρηματίες, πράγμα που δίνει περισσότερη ώθηση στη διοίκηση της ομάδας ώστε να οργανώσει ακόμα καλύτερα και αν χτίσει πάνω σε στέρεες βάσεις το μέλλον του συλλόγου.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares