Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 20:55

ΕΠΣ Κυκλάδων: Στις 12.00 αντί τις 16.00 η κλήρωση του πρωταθλήματος

Αλλαγές σημειώθηκαν στο πρόγραμμα της κλήρωσης του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του sportcyclades.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες η έναρξη της κλήρωσης προγραμματίστηκε για την Δευτέρα 24/9 12.00 αντί για 16.00 όπως είχε αρχικά οριστεί.

Η διαδικασία θα λάβει χώρα στο δημαρχείο Κύθνου και θα την διοργανώσει η ομάδα του νησιού μαζί με τον Δήμο.

Ο λόγος που άλλαξε η ώρα έχει να κάνει με το γεγονός ότι στη Κύθνο τη συγκεκριμένη ημέρα θα βρεθεί ο ομοσπονδιακός προπονητής της Κ15, Θοδωρης Ελευθεριάδης, προκειμένου να διδάξει στους μικρούς αθλητές του ΑΠΣ Κύθνου τα μυστικά του ποδοσφαίρου αναφορικά με το πρόγραμμα της UEFA ''Hello Football Friend'' που διοργανώνει η ΕΠΟ και ονομάζεται «UEFA Grassroots Week». Μάλιστα στο δελτίο τύπου που αφορά το συγκεκριμένο πρόγραμμα, η ΕΠΣ Κυκλάδων αναφέρει:

 Οι εκδηλώσεις αυτές αφορούν νεαρούς αθλητές γεννηθέντες 2008 έως και 2013. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των αθλητών είναι η ύπαρξη ιατρικού δελτίου – ιστορικού ή συναίνεση των γονέων/κηδεμόνων. Στις εκδηλώσεις αυτές θα παραστούν εκπαιδευτές υπεύθυνοι με σκοπό τη διάδοση του ποδοσφαίρου στις μικρές, κυρίως, ηλικίες και θα διανεμηθεί σχετικό υλικό. Παρακαλούμε, επειδή υπάρχει όριο συμμετεχόντων, έως την Παρασκευή 21-9-2018, όπως δηλώσετε την τυχόν συμμετοχή σας και τον αριθμό των νεαρών αθλητών και αθλητριών που θα συμμετέχουν ώστε η Ένωση να προβεί εγκαίρως στην κράτηση ξενοδοχείων και να εξασφαλίσει τις μετακινήσεις σε προνομιακές τιμές, για τα σωματεία εκτός Σύρου.

Ξενάγηση στο γήπεδο και μπουφές μετά την κλήρωση 

Όσον αφορά τώρα την κλήρωση του πρωταθλήματος λίγο πριν την έναρξη της διαδικασίας ο αντιδήμαρχος του νησιού, Γιώργος Ηλιού μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Λαρεντζάκη και τον πρόεδρο της Ένωσης, Ρένο Φρέρη, θα μεταβούν στην περιοχή που υπάρχει το γήπεδο προκειμένου οι δυο πρώτοι να κάνουν μια μικρή αναφορά στον κ. Φρέρη σχετικά με τα έργα που λαμβάνουν χώρα.

Με το τέλος της κλήρωσης θα υπάρξει μπουφές για τους καλεσμένους. 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares