Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018 20:12

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αποχωρεί από το πρωτάθλημα ο Πανσιφναϊκός

Σε μία δύσκολη γι αυτούς απόφαση προχώρησαν πριν λίγο οι άνθρωποι του Πανσιφναϊκού, που αποφάσισαν να αποσύρουν προσωρινά την ομάδα από το πρωτάθλημα.

Όπως σας ενημερώσαμε το πρωί, αρχικά είχε ληφθεί η απόφαση για την παραίτηση από τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΟ Πάρου, ενώ παράλληλα επικρατούσε η άποψη ότι μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα πρέπει η ανδρική ομάδα να αποσυρθεί και από το πρωτάθλημα, ώστε να μην υποστεί τις βαριές κυρώσεις.

Έτσι σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε, πριν λίγο είχαμε την τελική απόφαση που θα κοινοποιηθεί προς την ΕΠΣ Κυκλάδων.

Όσον αφορά τους λόγους, αυτοί έχουν να κάνουν με την υποστελέχωση του ανδρικού τμήματος, αφού αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές έχουν μετακομίσει στην Αθήνα και πλέον δεν συγκεντρώνεται ικανός αριθμός που θα μπορέσει να στελεχώσει την ομάδα.

Πλέον οι άνθρωποι του συλλόγου θα επικεντρώσουν στις μικρές ηλικίες, με άμεσο στόχο την ανάδειξη ποδοσφαιριστών που θα απαρτίσουν και πάλι το ανδρικό τμήμα το οποίο θα επιστρέψει ίσως και από την επόμενη χρονιά.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares