Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018 19:17

Μπήκε δυνατά στο πρωτάθλημα ο ΑΟ Σερίφου [pics-vid]

Βγάζοντας πολλά από τα περσινά καλά του στοιχεία ο ΑΟ Σερίφου επικράτησε στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου με 4-0 του ΑΠΣ Κύθνου και μπήκε με το δεξί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Η ομάδα του Γιάννη Ράμπια, βρήκε απέναντι της ένα καλοδουλεμένο σύνολο όπως είναι αυτό του ΑΠΣ Κύθνου, αλλά παρόλα αυτά, οι Σεριφιώτες, ήταν ουσιαστικοί και με 2 γκολ σε κάθε ημίχρονο κατάφεραν να συλλέξουν το πρώτο φετινό του τρίποντο.

Από την πλευρά του ο ΑΠΣ Κύθνου φάνηκε επηρεασμένος από τις  ελλείψεις που είχε στο παιχνίδι που έγινε το μεσημέρι στη Σέριφο, όπου μεταξύ άλλων δεν ταξίδεψε ο αρχηγός της ομάδας Πιπέρης Ηλιού.

Τα γκολ

Στο πρώτο δεκάλεπτο, ο ΑΠΣ Κύθνου προσπάθησε να αιφνιδιάσει με τον ΑΟ Σερίφου, όμως να δείχνει την ικανότητα του στο σκοράρισμα με την πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε.

Συγκεκριμένα, στο 11΄Ο Παπαδόπουλος μετά από σέντρα του Νίκου Ρεβίνθη, έπιασε κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι που κατέληξε στα δίχτυα του Γκριέλα.

Στο 18΄ο Μαρίνος Λιβάνιος, πήρε ψιλοκρεμαστή πάσα από τον Παπαδόπουλο και από το ύψος του πέναλτι έγραψε το 2-0.

Στο πρώτο 15λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΑΠΣ Κύθνου είχε 1-2 σημαντικές ευκαιρίες για να μειώσει, χωρίς όμως να το καταφέρει και να μπει στο παιχνίδι.

Από την πλευρά του ο ΑΟ Σερίφου έχοντας τον αέρα του 2-0, έπαιξε πιο ελεύθερα και  αφού στο 67΄ο Αραβαντινός σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Γκριέλλα,3 λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι σκόραραν για 3η φορά στο 70΄, όταν ο Παγιολάρι σούταρε εύστοχα έξω από τη μεγάλη περιοχή, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το τελικό 4-0 έγινε στο 73΄, όταν ο Ρεβινθης σέρβιρε από πλάγια και ο Παρίσης που ακολουθούσε έσπρωξε τη μπάλα στα  δίχτυα.

*Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση του κόσμου, που για ακόμη μία φορά στήριξε την προσπάθεια του ΑΟ Σερίφου.

*Άριστο ήταν και το κλίμα μεταξύ των δύο ομάδων. Άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΑΟ Σερίφου έχει συναινέσει ώστε ο ΑΠΣ Κύθνου να χρησιμοποιήσει ως έδρα το γήπεδο του.

*Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου αξιωματικού του λιμενικού σώματος Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Διαιτητής ήταν ο κ. Καλόγερας, με βοηθούς τους Βαρθαλίτη και Αντωνάκη.

ΑΟ Σερίφου ( Γιάννης Ράμπιας): Γούναρης, Παρίσης (74΄Μαγουλάς), Παγιολάρι, Ρεβίνθης (79΄Τζελάμι), Μουστάκας, Μαγουλάς Α., Λιβάνιος (46΄Αραβαντινός), Παπαδόπουλος, Βαλσαμάκης Κων., Ρεβίνθης Κ., (83΄Γαβάκης).

Αναπληρωματικοί: Ρώτας, Μποφίλιος, Βαλσαμάκης Κοσ.

ΑΠΣ Κύθνου (Σταύρος Κονιδάρης): Γκρίελας, Γονιδάκης Κ. (73΄Γονιδάκης Ν.), Μαρτίνος (77΄Καρμανιόλας), Ψαρράς, Μπιζικούκης, Μανολίκας (46΄Γονίδης Μ.), Γονίδης Θ., Γαρδεράκης, Κούτσι (80΄Λαρεντζάκης Φ.), Δανιήλ, Τσιρδήμος.

Φωτογραφίες από τον συνεργάτη μας Αντώνη Γεωργούλη

 

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr (Περιγραφή Γιώργος Αδελιανάκης)

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares