Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 21:57

Πανναξιακός και ΑΠΣ Κύθνου συγχαίρουν τις Μικτές Ομάδες

Συγχαρητήριες ανακοινώσεις με αποδέκτες τις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων και τους συντελεστές τους εξέδωσε ο Πανναξιακός και ο ΑΠΣ Κύθνου.

Αναλυτικά: 

Πανναξιακός

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Αθλητικού Ομίλου εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους αθλητές της Μικτής Ομάδας Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων και τον προπονητή τους Βαγγέλη Γατσέλο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου και την πρόκριση στην φάση των ‘’16’’ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.
Επίσης συγχαίρουμε τους αθλητές της Κ16 για την αγωνιστικότητα και την προσπάθεια που κατέβαλλαν στους αγώνες της φάσης των ομίλων.
Πολλά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων, κ. Ειρηναίο Φρέρη και όλους όσους συμμετέχουν στα επιτελεία των Μικτών Ομάδων για την εικόνα που παρουσίασαν εντός και εκτός γηπέδων.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αγώνες που ακολουθούν και είμαστε σίγουροι ότι τα παιδιά και ο προπονητής τους θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να φτάσουν τις Κυκλάδες ακόμα ψηλότερα.

ΑΠΣ Κύθνου 

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΠΣ ΚΎΘΝΟΥ ΕΚΦΡΆΖΕΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ Μικτές Ομάδες ΕΠΣ Κυκλάδων Κ14 ΠΟΥ ΚΑΤΈΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΊΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΊΖΕΙ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΆ ΣΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΦΆΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
Ο ΑΠΣ ΚΎΘΝΟΥ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΆ ΣΤΗΝ ΈΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΏΝΤΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ.

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares