Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 21:34

Θύελλα Καμαρίου και ΑΕ Πάρου συγχαίρουν τις Μικτές Ομάδες

Οι συγχαρητήριες ανακοινώσεις για τις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων συνεχίζονται. Σειρά πήραν οι σύλλογοι της Θύελλας Καμαρίου και της ΑΕ Πάρου.

Διαβάστε τις ανακοινώσεις:

Θύελλα Καμαρίου

Η Διοίκηση, οι προπονητές και οι Αθλητές της ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΑΜΑΡΙΟΥ εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους αθλητές της Μικτής Ομάδας Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων και τον προπονητή τους Κο Vaggelis Gatselos για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου και την πρόκριση στην φάση των ''16'' του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τους αθλητές της Κ16 απο τις εγκάρδιες ευχές μας και να τους συγχαρούμε εξίσου για την όλη προσπάθεια που κατέβαλλαν.

Άλλη μια χρονιά-άλλη μια φορά που οι Μικτές μας ομάδες με τις διακρίσεις τους ανεβάζουν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη.

Μια επιτυχία που ήρθε μετά από σκληρή δουλειά όλων των συντελεστών της ομάδας.

Για να ευδοκιμήσει αυτή η προσπάθεια και για να καρποφορήσει περαιτέρω, οφείλουμε όλοι να γίνουμε μια γροθιά και να την στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Τέλος, να αναφέρουμε πως αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον πρόεδρο της Ένωσης μας Κο Renos Freris καθώς και σε όλο το επιτελείο των Μικτών Ομάδων για το υψηλό επίπεδο οργάνωσης.

Η επιτυχία αυτή αντανακλά στα νησιά μας με τον πιο φωτεινό τρόπο και κάνει υπερήφανο το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο.
Καλή συνέχεια...

ΑΕ Πάρου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Πάρου εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στους Αθλητές, τον Προπονητή και την Διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων για την επιτυχημένη παρουσία των Μικτών Ομάδων Κ14 και Κ16 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Η επιτυχία της κατάκτησης από την Κ14 της πρωτιάς του ομίλου αποδεικνύει για ακόμη μία φορά τη σπουδαία δουλειά που γίνεται στα αναπτυξιακά τμήματα των συλλόγων μας. Ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στον αγώνα της επόμενης φάσης.

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares