Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018 23:26

Πρώτη νίκη για ΑΟ Πάρου, 2-0 τον ΑΜΕΣ Νηρέα

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε για τον 2ο όμιλο της ''Blue Star Ferries'' ΕΠΣ Κυκλάδων ο ΑΟ Πάρου επικρατώντας με 2-0 του Νηρέα στο τοπικό ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής.

Το ματς είχε καλό ρυθμό με τον Γιουρτζίδη να έχει στο 20' δοκάρι με κεφαλιά μέσα από την περιοχή για τους τυπικά γηπεδούχους. 

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 35' ο Αρκουλής με σουτ έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια ο Νηρέας προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο το 2-0 έγινε στο 63 με τον Γιουρτζίδη με τους γηπεδούχους να ''κλειδώνουν'' τη νίκη. 

Στα επόμενα λεπτά η ομάδα του Νίκου Μοστράτου είχε κάποιες καλές στιγμές με τους Ραμπαβίλα, Αρκουλή και Τσενάι όμως η εστία του Ζούμη παρέμεινε απαραβίαστη. 

Στο 82' η ομάδα του Χρήστου Γαβαλά έχασε πέναλτι με τον Γιαννούλη να στέλνει τη μπάλα από τα έντεκα βήματα στο δοκάρι ενώ στην επαναφορά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. 

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Χρήστος Γαβαλάς) Χαριστός, Πάπα (54' Βλάκα), Καραγκούνης, Τσούκε, Μπαρδάνης, Γκιόκα, Αρτάν (90' Ράφα), Αρκουλής (85' Μπέρτι), Γιαννούλης , Παπαθεοδώρου (72' Α. Σαρρής), Γιουρτζίδης.

ΝΗΡΕΑΣ ΠΑΡΟΥ (Νίκος Μοστράτος) Ζουμής, Σάμιος, Ρούσσος Λ., Τσενάι, Βράπι (80' Σιμόπουλος), Μπαμπαλίου, Σταθερός, Αρκουλής, Ρούσσος Γ., Χασάνι, Ραμπαβίλας.

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares