Σάββατο, 03 Νοεμβρίου 2018 10:24

Η... Οδύσσεια του ΑΠΣ Κύθνου και οι ευχαριστίες του προς τις ακτοπλοϊκές εταιρείες

Πραγματική οδύσσεια περνάει ο ΑΠΣ Κύθνου τα τελευταία 24ωρα για να δώσει ένα ποδοσφαιρικό αγώνα κόντρα στον Αστέρα Μαρμάρων.

Το γεγονος ότι δεν υπάρχει γραμμή που να ενώνει το νησί της Κύθνου με την Πάρο απευθείας αναγκάζει τους ιθύνοντες του συλλόγου να χρησιμοποιήσουν δυο καράβια για να πραγματοποιήσουν το ματς με τον Αστέρα Μαρμάρων. Συγκεκριμένα, αναγκάστηκαν να φύγουν χθες από το νησί τους στις 19.30 για να φτάσουν στον Πειραιά αργά το βράδυ με αποτέλεσμα να διανυκτερεύσουν στο πλοίο  ''Blue Star Delos'' μέχρι σήμερα (Σάββατο) το πρωί, αναχωρώντας στις 7.30 για την Πάρο. 

Αφότου δώσουν το παιχνίδι με τον Αστέρα που ξεκινάει στις 15.00 και θα ολοκληρωθεί στις 17.00 θα μπουν σε πλοίο της ''Blue Star Ferries'' στις 19.15 και θα φτάσουν στον Πειραιά 23.30.

Στη συνέχεια θα διαμείνουν σε σπίτια συγγενικών προσώπων και θα δώσουν ραντεβού για το πρωί της Κυριακής 4/11 στην περιοχή του Αιγάλεω όπου από εκεί θα τους πάρει λεωφορείο στις 7.00 το πρωί (!) με κατεύθυνση το μακρινό Λαύριο.

Από το προάστιο της Ανατολικής Αττικής θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής με το καράβι ''Marmari Express'' στις 8.30.

Πάντως, οι άνθρωποι της ομάδας μέσω του sportcyclades.gr ευχαρίστησαν την εταιρεία της Blue Star Ferries που κάλυψε όλα τα έξοδα της διαμονής στο καράβι και φρόντισε ώστε η ομάδα να μην πληρώσει εισιτήρια, όπως και τον καπετάνιο του ''Marmari Express'', Νικόλαο Πανουργιά, για τη δωρεάν φιλοξενία του στο πλοίο καθώς και την ακτοπλοϊκή εταιρεία ''Zante Ferries'' που για ακόμη μια φορά παρείχε γενναιόδωρες εκπτώσεις.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares