Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018 21:23

Συνεχίζει τις... υψηλές πτήσεις ο Παμμηλιακός 1-2 τον ΑΠΣ Κύθνου [pics]

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Παμμηλιακός που επικράτησε με 1-2 του ΑΠΣ Κύθνου, πετυχαίνοντας την ανατροπή κόντρα στους ''Θερμιώτες'' που προηγήθηκαν.

Το συγκρότημα του Χρήστου Καραγιαννόπουλου πήρε αυτό που ήθελε από το ματς φτάνοντας τους δέκα βαθμούς σε 5 ματς, ενώ η νίκη αφιερώθηκε στον Αργύρη Σίδερη, που επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του μετά τον τραυματισμό που είχε πριν έναν μήνα.

Μάλιστα, κατόπιν πρωτοβουλίας του προέδρου Μιχάλη Βαμβακάρη και των συμπαικτών του Αργύρη, κατά την είσοδο των δύο ομάδων, οι ποδοσφαιριστές του Παμμηλιακού κρατούσαν ένα πανό το οποίο έγραφε: «ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΑΡΓΥΡΗ».

Στα του αγώνα τώρα πρωταγωνιστής για τους νικητές και MVP της αναμέτρησης ήταν ο Παπαδημητρίου που πέτυχε δυο γκολ στο 32' και 45' συμβάλλοντας τα μέγιστα στη νίκη τς ομάδας του, ενώ έφτασε κοντά στο χατ τρικ, καθώς μετά την ανατροπή είχε σουτ στο δοκάρι.

Με το τρίποντο αυτό ο Παμμηλιακός σκαρφάλωσε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όπου συγκατοικεί με τον ΑΟ Σερίφου, με τις δύο ομάδες να έχουν από 13 βαθμούς.

Από την άλλη, ο ΑΠΣ Κύθνου πάλεψε το ματς αφού προηγήθηκε στο 25' με σουτ του Μπιζικούκη όμως δεν κατάφερε να πάρει τίποτα όσον αφορά σε συγκομιδή από το ματς μένοντας για τρίτο συνεχόμενο ματς μακριά από τα θετικά αποτελέσματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 80' ο Κούτσι με φάουλ είχε δοκάρι για τους τυπικά γηπεδούχους, οι οποίοι στις καθυστερήσεις είχαν καλή φάση με τον ίδιο παίκτη.

Το ματς έγινε στη Μήλο προκειμένου να διευκολυνθεί η ομάδα της Κύθνου που αντιμετωπίζει το γνωστό πρόβλημα με την ανυπαρξία γηπέδου στο νησί, ενώ η ομάδα του Σταύρου Κονιδάρη ταξίδεψε με οριακή αποστολή 12 ποδοσφαιριστών, αλλά παρόλα αυτά πραγματοποίησε ακόμα μάι πειστική εμφάνιση.. 

ΑΠΣ ΚΥΘΝΟΥ (Σταύρος Κονιδάρης) Γκούμας, Γονίδης Νικ. (77' Λαρεντζάκης Α.), Λαρεντζάκης Φρ., Γαρδεράκης, Γονιδάκης (57' Τεσπα), Κ.Ψαρράς, Γονιδάκης Κ., Λεβέντης, Ηλιού, Κούτσι, Μπιζικούκης.

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ (Χρήστος Καραγιαννόπουλος) Ανυφαντάκης, Σοσόλι Α., Δρύλης, Σιδερής Στ, Κουρέλης (46 Μαυρογιάννης Α.), Ατανάσοφ, Σιδερής Α., Σάντα (57' Τσιριγιωτάκης), Καμακάρης (85' Ζούλιας), Παπαδημητρίου. Σοσόλι Ντ. (86' Μαυρογιάννης Γ.)

Η βαθμολογία

2018-11-17_1.jpg

Φωτοστιγμές από το ματς

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares