Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018 22:43

Πήρε το ντέρμπι της Πάρου και πάτησε κορυφή ο ΑΟ Πάρου [pics-vid]

Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει από σήμερα ο ΑΟ Πάρου, που επικράτησε με 2-0 του Μαρπησσαϊκού στον ντέρμπι της Πάρου και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα έφτασε τους 16 βαθμούς που του χάρισαν την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα του 2ου ομίλου.

FUHKLKJO.jpg

Η ομάδα του Χρήστου Γαβαλά, επέβαλε τον ρυθμό της και ευτύχησε να σκοράρει 2 τέρματα στο πρώτο εικοσάλεπτο, πράγμα που ήταν αρκετό για να της δώσει τη νίκη, καθώς ο Μαρπησσαϊκός, προσπάθησε να απαντήσει, αλλά στάθηκε άτυχος στις ευκαιρίες που είχε με κύριους εκφραστές τον Βιτζηλαίο και τον Κρητικό.

Το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, αφού σημειώθηαν πολλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, ειδικά στου Μαρπησσαϊκού, όπου οι αποκρούσεις του Λιάρου ήταν καθορίστηκες.

Στα αρνητικά, η απογοητευτική εικόνα στις εξέδρες του Σταδίου της Παροικιάς, καθώς ελάχιστοι ήταν οι Παριανοί που θέλησαν να παρακολουθήσουν το ντέρμπι του νησιού, με το παράπονο να εκφράζεται και από τα επίσημα χείλη του Μαρπησσαϊκού, καθώς ο πρόεδρος της ομάδας κ. Πρόδρομος Μαμάσης, έκανε αρνητική αναφορά στο θέμα.

JKGHKH.jpg

«Καθάρισε» στο εικοσάλεπτο

Καλύτερος ο ΑΟ Πάρου, στο πρώτο μέρος, που είχε την υπεροχή και κατάφερε να σκοράρει δύο φορές, παίρνοντας με το καλημέρα ισχυρό προβάδισμα.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο ΑΟ Πάρου άνοιξε το σκορ όταν ο Ζγουράτι σέντραρε από αριστερά και ο Τσόκα με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0.

Στην δεύτερη καλή στιγμή του αγώνα, ο ΑΟ Πάρου διπλασίασε τα τέρματα του, όταν συγκεκριμένα στο 18΄ο Ζγουράτι και πάλι με ατομική ενέργεια μέσα στην περιοχή, ανάγκασε τον Αντωνόπουλο να βρει την μπάλα με το χέρι εντός περιοχής, με τον κ. Ζαράνη να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι, από όπου λίγο αργότερα ήταν εύστοχος ο Αρκουλής που έκανε το 2-0.

24΄ Διπλή ευκαιρία για τον ΑΟ Πάρου, αρχικά ο Αρκουλής σούταρε, με τον Σωτηρόπουλο να σώζει πάνω στη γραμμή με το κεφάλι, στη συνέχεια της φάσης ο Αρκουλής εκτέλεσε κόρνερ και ο Τσούκε έχασε μοναδική ευκαιρία, καθώς η κεφαλιά που έπιασε πέρασε μόλις άουτ.

35΄Πρώτη καλή στιγμή για τον Μαρπησσαϊκό με τον Βιτζηλαίο να σουτάρει και τον Χαριστό να αποκρούει.

42΄Στο ίδιο λεπτό ο Μαρπησσαϊκός είχε 2 μεγάλες ευκαιρίες με τον Κρητικό. Αρχικά από κεφαλιά πάσα του Σωτηρόπουλου σε κενό τέρμα από τα 2 μέτρα πλάσαρε ψηλά άουτ και στην δεύτερη, μετά από πλαγιοκόπηση του Βιτζηλαίου και παράλληλη πάσα ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε να πιάσει το σουτ από το ύψος του πέναλτι.

AOP.jpg

«Στείρα» η επανάληψη

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε, αλλά παρόλα αυτά και οι δύο ομάδες κυνήγησαν το γκολ.

Με το καλημέρα στην επανάληψη ο Αρκουλής έκανε μία κούρσα από αριστερά, πάσαρε Ζγουράτι, ο οποίος πλάσαρε άουτ από τα 2 μέτρα.

Στο 77΄ο Ζγουράτι έχασε τετ α τετ που απόκρουσε ο Λιάρος και στην συνέχεια ούτε ο Γιουρτζίδης δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φαση

Στο 79΄, μετά από σέντρα και προσωρινή απόκρουση της άμυνας του ΑΟ Πάρου ο Αντωνόπουλος ήταν άστοχος με κεφαλιά από τα 2 μέτρα.

Στο 84΄Φάουλ του Βιτζηλαίου από τα 40 μέτρα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Διαιτητής ήταν ο κ. Ζαράνης με βοηθούς τις κυρίες Ψαρρά και Μαργαρίτη

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΟ Πάρου (Χρήστος Γαβαλάς): Χαριστός, Καραγκούνης, Βλακάς, Γκιόκα, Καραφυλλάκης, Τσούκε (59΄ Πάπα), Αρκουλής ©, Ζγουράτι, Τσόκα, Τριανταφυλλίδης (85΄Μάρκου), Γιουρτζίδης.

Αναπληρωματικοί: Μπέτσα, Χανιώτης, Μπαρδάνης, Κούτσα, Λεοντής.

ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός (Δημήτρης Γαβαλάς): Λιάρος, Παπαδόπουλος (67΄ Κιοσέ), Βράπι (46΄Κρητικός Δ.), Τζανακόπουλος, Σωτηρόπουλος, Κορρές (50΄Εσάι), Γκέμπορις, Βιτζηλαίος, Κρητικός Ε., Αντωνόπουλος, Ρούσσος.

Αναπληρωματικοί: Ανουσάκης, Γεμελιάρης, Μεϊμαρίδης.

Η βαθμολογία

2018-11-17_1.jpg

Βίντεο από την κλήρωση πριν την σέντρα

 

Το Live Score της αναμέτρησης

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares