Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018 19:37

Μοιρασιά για ΠΑΣ Νάξου και ΑΜΣ Φιλωτίου [vid]

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΣ Νάξου και τον ΑΜΣ Φιλωτίου, σε ένα ματς όπου έληξε με σκορ 1-1, και κυριάρχησαν οι λιγοστές φάσεις και ο δυνατός άνεμος.

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΣ Νάξου σε γενικές γραμμές ήταν ανώτερος και εάν κάποια ομάδα δικαιούνταν τη νίκη εκείνη ήταν του Νίκου Σπαή.

Όσον αφορά το Φιλώτι, που είχε τιμωρημένο τον Ηλία Ορφανό, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα, δείχνοντας ότι δύσκολα θα μπορέσει να φτάσει στην κατάληψη της 2ης θέσης. 

Μέτα από έξι ματς το Φιλώτι βρίσκεται στην 3η θέση μαζί με τον Καρτεράδο έχοντας ματς περισσότερο, ενώ ο ΠΑΣ βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 4 πόντους.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η μοναδική παραφωνία του αγώνα ήταν η παρουσία του γενικού αρχηγού του ΑΜΣ Φιλωτίου, Νίκου Μουστάκη, που ως εκπρόσωπος της ομάδας και χωρίς να δικαιούται προκάλεσε ένταση στους πάγκους περίπου στο 80'. 

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ανεβλαβή με δεύτερη κίτρινη. 

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

23' Σουτ του Σταματίου άουτ

27' Ο Ευρυπιώτης σεντράρει από αριστερά η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Ι. Σέργη και ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι.

28' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ. Ο Ζούλης ευστοχεί κάνοντας το 0-1

39' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ. Ο Σταματίου εκμεταλλεύτηκε το λάθος που έγινε στην άμυνα των φιλοξενούμενων και σε κενή εστία έκανε το 1-1

44' Γύρισμα Γρυλλάκη μέσα στη μεγάλη περιοχή σουτ του Πετρούπουλου άουτ.

47' Ευρυπιώτης σε ευνοική θέση μέσα στην περιοχή αλλά δεν ενέργησε γρήγορα με αποτέλεσμα να τον προλάβουν οι αμυντικοί του ΠΑΣ και να απομακρύνουν.

83' Διπλή φάση για τον ΠΑΣ. Ο Πετρόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ με τον Βασιλάκη να απομακρύνει με υπερένταση και στη συνέχεια της φάσης ο Θεοφάνης Κουτελιέρης σούταρε με τον Βασιλάκη να απομακρύνει.

84' Στη φάση του αγώνα, ο Κουτελιέρης βρέθηκε απέναντι από τον Βασιλάκη όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. 

89' ΑΠΟΒΟΛΗ. Ο διαιτητής του αγώνα αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ, Ανεβλαβή.

90' O Βερύκοκκος βρέθηκε μέσα στην περιοχή όμως το σουτ του πέρασε άουτ. 

Διαιτητής Χατζόπουλος με βοηθούς τους Νεοκοσμίδη και Ψαρρά.

ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ (Νίκος Σπαής) Κουτελιέρης Β., Καράι (65' λ.τρ. Μανδηλαράς), Πιτταράς, Σέργης Ι., Πετρόπουλος, Σερμάδι, Ανεβλαβής, Γρυλλάκης, Λέκκας, Γκούφας, Σταματίου (75' Κουτελιέρης Θ.).

ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ (Ηλίας Ορφανός): Βασιλάκης Μ. του Γ., Λεγάκης, Κουφόπουλος, Βασιλάκης Μ. του Κ., Ισμαιλάι, Μουστάκης Δ., Βερύκκοκος, Ζούλης (46' λ.τρ. Βενιεράκης), Ευρυπιώτης, Λιόφαγος, Πράσινος.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares