Σάββατο, 08 Δεκεμβρίου 2018 18:22

Σπουδαίο διπλό στην Πάρο ο Παμμηλιακός, 0-2 τον Μαρπησσαϊκό [pics+vid]

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε στο πρωτάθλημα ο Παμμηλιακός που επικράτησε με 0-2 του Μαρπησσαϊκού φτάνοντας μετά από 7 ματς τους 16 βαθμούς όντας έξι πόντους μακριά από τη πρώτη θέση και τον ΑΟ Σερίφου και έχοντας δυο ματς λιγότερα η ομάδα της Μήλου.

Το συγκρότημα του Χρήστου Καραγιαννόπουλου παρά τα προβλήματα και το γεγονός ότι ταξίδεψε μόλις με 11 άτομα αποστολή (!) στη Πάρο πήρε αυτό που ήθελε. 

Από την άλλη, ο Μαρπησσαϊκός "πλήρωσε" το γεγονός ότι ήταν άτυχος στην τελική πάσα αλλά και ενέργεια χάνοντας μάλιστα στο 39' και πέναλτι με τον Κρητικό που είδε τον Ανυφαντάκη που ήταν ο κορυφαίος για τον Παμμηλιακό να αποτρέπει την επίτευξη τέρματος. 

Πάντως, το συγκρότημα του Δημήτρη Γαβαλά δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να πετύχει κάποιο γκολ όμως δεν τα κατάφερε, ενώ σε ότι αφορά τους φιλοξενούμενους, φάνηκαν διαβασμένοι... αναφορικά με το παιχνίδι του Μαρπησσαϊκού και πήραν ένα -ύψιστης- σημασίας τρίποντο. 

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, στο α' μέρος οι φιλοξενούμενοι... πάγωσαν το γήπεδο Αρχιλόγου χάρη στο τέρμα του Καμακάρη στο 9', με αποτέλεσμα να διαχειριστούν καλύτερα το ματς τακτικά στη συνέχεια. Ο Μαρπησσαϊκός με τη σειρά του είχε την κατοχή χωρίς να δημιουργήσει καθαρές ευκαιρίες. Καθοριστικό σημείο του αγώνα η φάση του 39' όταν οι γηπεδούχοι κερδισαν πέναλτι στο οποίο αστόχησαν ενώ 2' αργότερα οι κόκκινοι... κλείδωσαν τη νίκη με γκολ του Αντώνη Μαυρογιάννη στο 43'. 

Στην επανάληψη, ο Παμμηλαικός έδωσε χώρο στον Μαρπησσαϊκό, όμως εάν εξαιρεθούν ελάχιστες περιπτώσεις, δεν δημιουργήθηκε κάτι το αξιόλογο με το συγκρότημα του Χρήστου Καραγιαννόπουλου να παίρνει μια μεγάλη νίκη. 

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

6' Επικίνδυνο φάουλ από τον Βιντζηλαίο στο δεύτερο δοκάρι ο ξεμαρκάριστος Κορρές δεν κατάφερε να την προωθήσει.

9 ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟ 0-1. Ο Καμακάρης μετά από κόντρα, πήρε τη μπάλα, γύρισε το σώμα του, μπήκε στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1.

Στο διάστημα μέχρι το 25' ο Μαρπησσαϊκός έχει την εδαφική υπεροχή, με τον Βιντζηλαίο να απειλεί με στημένα χωρίς να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση. 

27' Ο Εζάι μετά από πάσα του Βιντζηλαίου βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση αλλά δίστασε να σουτάρει προτιμώντας να κάνει πάσα σπαταλώντας την ευκαιρία.

37' Ο Σοσόλι έκοψε τη μπάλα από τα πλάγια και ο Κιοσέ την τελευταία στιγμή πρόλαβε και έδιωξε μακριά.

38' Πέναλτι υπέρ του Μαρπησσαϊκού σε χέρι του Ραπανάκη. Ο Κρητικός εκτελεί την εσχάτη των ποινών ο Ανυφαντάκης, αποκρούει με τον τερματοφύλακα σε δεύτερη προσπάθεια να δηλώνει παρών απομακρύνοντας το σουτ του ποδοσφαιριστή του Μαρπησσαϊκού.

Στη συγκεκριμένη φάση οι γηπεδούχοι θεώρησαν ότι η μπάλα στη δεύτερη ευκαιρία πέρασε τη γραμμή.

43' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟ. Ο Καμακάρης εκτελεί το πλάγιο, οι αμυντικοί απομακρύνουν με τη μπάλα να καταλήγει στο Σάντα που ξεπέρασε δυο αντιπάλους  έκανε τη σέντρα και ο Αντώνης Μαυρογιάννης έκανε το 0-2.

47' Φάουλ του Βιντζηλαίου, με τη μπάλα να καταλήγει στο τοίχος και στην επαναφορά ο ίδιος σούταρε όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. 

55' Εκπληκτική απόκρουση του Ανυφαντάκη σε κεφαλιά του Αντωνόπουλου μετά από κόρνερ του Βιντζηλαίου.

58' Ο Ανυφαντάκης γλιστράει και κάνει το πρώτο του λάθος στο παιχνίδι, όμως ο Σωτηρόπουλος που πήγε να επωφεληθεί είδε τον ικανό πορτιέρο με δεύτερη προσπάθεια να μπλοκάρει.

60' Ο Σάντα κάνει το φάουλ όμως ο Ανουσάκης μπλοκάρει.

73' Νέα επέμβαση του Ανυφαντάκη σε σουτ του Αντωνόπουλου.

89' Ο Σοσόλι σε αντεπίθεση βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα όμως ο Βιντζηλαίος με σωτήριο τάκλιν έδιωξε κόρνερ.

90' Ο Χρυσοχός με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ.

90+2 Ο Ανουσάκης σώζει πέφτοντας με τα πόδια σε τετ α τετ με τον Σάντο. 

Διαιτητής ήταν ο Χατζόπουλος με βοηθούς τις κυρίες Ψαρρά και Μαργαρίτη.

ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Γαβαλάς) Ανουσάκης, Ρούσσος, Χρυσοχός, Παπαδόπουλος Μ. (60' Βράπι), Κιοσέ (50' Τζανακόπουλος),Βιντζηλαίος, Αντωνόπουλος, Κορρές (86' Γεμελιάρης), Σωτηρόπουλος, Εζάι (54' Γκεμπόρις), Κρητικός.  

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ (Χρήστος Καραγιαννόπουλος) Ανυφαντάκης, Ραπανάκης, Δρύλλης, Κυρίτσης, Κέσι, Καμπανάρος,  Σοσόλι, Μαυρογιάννης Α., Καμακάρης, Σάντα, Μαυρογιάννης Αντ

Δείτε το παιχνίδι ολόκληρο όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr 

Το φωτορεπορτάζ του αγώνα

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares