Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 17:42

Χρυσό τρίποντο στη Μύκονο για τον ΑΟ Σύρου [vid]

Χρυσό τρίποντο που του έδωσε σημαντικό προβάδισμα όσο αφορά την κατάληψη μίας εκκ των προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στην β΄φάση του πρωταθλήματος κατέκτησε ο ΑΟ Σύρου, επικρατώντας στο ντέρμπι του 1ου ομίλου με 0-1 μέσα στο γήπεδο του Κόρφου επί του ΑΟ Μυκόνου. 

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τον ΑΟ Σύρου να μπαίνει πιο δυνατά και τον ΑΟ Μυκόνου να βρίσκει ρυθμό μετά το πρώτο 20λεπτο, δημιουργώντας μάλιστα την ευκαιρία του ημιχρόνου, όταν οι φιλοξενούμενοι έδιωξαν πάνω στη γραμμή σουτ του Περιάλη. Ο ΑΟ Μυκόνου, διαμαρτυρήθηκε για μία φάση οφσάιντ που δόθηκε στον Βλαχόπουλο και για ένα χέρι.

Στην επανάληψη, ο ΑΟ Μυκόνου κυριάρχησε τον αγωνιστικό χώρο, με τον ΑΟΣ να περιορίζεται σε ένα αμυντικό παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να φτάνουν κοντά στην επίτευξη κάποιου τέρματος 2-3 φορές, με τον ΑΟ Σύρου, κόντρα στην ροή του αγώνα να σκοράρει με την ολοκλήρωση του αγώνα, με το χρυσό γκολ να έρχεται στο 89΄από το Κεφάλι του Ραμπαβίλα.

Η ροή του αγώνα

6'  ο ΑΟ Μυκόνου ζητάει πέναλτι για χέρι από τους αμυντικούς του ΑΟ Σύρου.

9' ο Ραμπαβίλας μπήκε στην περιοχή, σούταρε, αλλά ο Σαββόπουλος έδιωξε με γροθιές.

13' Ο Ραμπαβίλας τροφοδότησε τον Ρούσσο και εκείνος σούταρε, με τον Σαββόπολο να μην ανησυχεί.

28΄παράλληλη σέντρα του Πεΐδη, η μπάλα πέρασε από όλους χωρίς ο ΑΟ Μυκόνου να γίνει επικίνδυνος.

34΄ο Βλαχόπουλος σκόραρε, αλλά λίγο πριν ο κ. Ρούσσος είχε σηκώσει τη σημαία του υποδεικνύοντας σε θέση οφσάιντ τον παίκτη του ΑΟ Μυκόνου.

36΄μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟ Μυκόνου, καθώς μετά από σουτ του Περιάλη μέσα από την περιοχή, οι αμυντικοί του ΑΟΣ έδιωξαν πάνω στη γραμμή του τέρματος.

46΄με την έναρξη του β΄μέρους ο ΑΟ Μυκόνου έχασε μία καλή ευκαιρία να προηγηθεί, καθώς ο Βλχόπουλος μπήκε στην περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν αδύναμο, με τον Αντώνη Συριανό να απομακρύνει σε κόρνερ.

55΄ο Περιάλης σούταρε μέσα από τη μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να περνά μόλις αουτ.

61΄μεγάλη στιγμή για τον ΑΟ Μυκόνου, όταν μετά από σουτ του Περιάλη, ο Συριανός απόκρουσε με δυσκολία στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.

65΄ο Ραμπαβίλας εκτέλεσε φάουλ και ο Σταμούλης που έπιασε την κεφαλιά έσρ=τειλε την μπάλα λίγοο άουτ πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του Σαββόπουλου, που έλεγχε την πορεία της μπάλας.

80΄ο Ηλίας μπήκε από πλάγια στην περιοχή και με σουτ από πλάγια θέση ανάγκασε τον Συριανό σε σωτήρια απόκρουση.

85΄ο Βλαχόπουλος είδε κενή την εστία, σούταρε, αλλά ο Αργυρός έσωσε την κατάσταση για τον ΑΟΣ, διώχνοντας την μπάλα με το κεφάλι.

87΄φάουλ του Ξαγοράρη, 1 μέτρο πάνω από το δοκάρι σου Συριανου.

88΄ο Ρούσσος σούταρε, η μπάλα βρήκε σε σώματα και κατέληξε κόρνερ

89΄0-1 στη συνέχεια της φάσης, ο Σαγκινέτος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ραμπαβίλας που ήταν σωστά τοποθετημένος στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 0-1.

0-Διαιτητής ήταν ο κ. Ελευθεριάδης, με βοηθούς τους Ανδρικόπουλο και Ρούσσο Ι.

ΑΟ Μυκόνου (Θεοφύλακτος Παχατουρίδης): Σαββόπουλος, Ηλίας, Παπαδόπουλος, Καρατσάς (84΄Αλμπάνης), Μπαλλής, Πεϊδης, Αλεξανδρόπουλος, Ξαγοράρης, Ντουσάι, Περιάλης, Βλαχόπουλος.

Αναπληρωματικοί: Τσάνης, Δάρρας, Καλογεράς, Μπουρντένης, Θεοδώρου, Κρίτσας.

ΑΟ Σύρου (Χρήστος Φωκάς): Συριανός Κ., Σαμανίδης, Αργυρός, Μαραγκός, Συριανός Α., Σταμούλης, Σαγκινέτος, Ταμάμης (79΄Πρίντεζης), Ρούσσος, Ραμπαβίλας (94΄Δαλέζιος), Συμιγδαλάς (63΄Κοντζαπαναγιώτης).

Αναπληρωματικοί: Αρμάντο, Χούρος, Βαμβακούρης, Δημητρακόπουλος.

Η βαθμολογία

2018-12-16_a0249.jpg

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares