Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2018 14:52

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με ''απόρθητο κάστρο'' την έδρα του ο ΑΟ Σερίφου

Οι 11 σερί εντός έδρας νίκες στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος τα δύο τελευταία χρόνια, η είσοδος του στα μπαράζ την περσινή χρονιά για πρώτη φορά στην ιστορία του και βέβαια η φετινή ξέφρενη πορεία του ΑΟ Σερίφου που τον έχει φέρει μόνο πρώτο στη βαθμολογία και πρωταθλητή χειμώνα στον 2ο όμιλο, είναι μόνο κάποιες από τις σημαντικές επιτυχίες του συλλόγου, που με βήματα γοργά έχει μπει «σφήνα» ανάμεσα στις παραδοσιακές δυνάμεις του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου.

Το συγκρότημα του Γιάννη Ράμπια έκλεισε την χρονιά με το μεγάλο διπλό της Πάρου, κόντρα στον ΑΟΠ και αυτό που πλέον αναμένουν όλοι στον 2ο γύρο είναι αν αυτή η ομάδα έχει τελικά όρια και αν διαθέτει το «τσαγανό» να φέρει ανακατατάξεις στον 2ο όμιλο και να κατακτήσει για πρώτη φορά την πρωτιά, που θα την στείλει στην επόμενη φάση με το μπόνους των 2 βαθμών.

Εκτός της απόρθητη έδρα του, ο ΑΟ Σερίφου διαθέτει ακόμη ένα ενδιαφέρον στατιστικό, αφού με 23-6 τέρματα έχει την καλύτερη επίθεση του ομίλου, που παραγωγικά είναι πολύ κοντά σε αυτή του ΑΟ Μυκόνου που είναι καλύτερη στους ομίλους έχοντας ενεργητικό 29 τέρματα.

«Μαγικά ραβδιά» δεν υπάρχουν για τον κόουτς του ΑΟΣ, κ. Γιάννη Ράμπια, ο οποίος απέδωσε την επιτυχία της ομάδας στην συστηματική δουλειά και στην προσήλωση που δείχνουν οι παίκτες του.

Όσο αφορά το μέλλον; Ο ΑΟ Σερίφου, έχει αυτό που θέλει όπως λένε οι άνθρωποι της ομάδας και από εκεί και πέρα, κοιτάζοντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, η κορυφή μπορεί να γίνει ''Σεριφιώτικη'' υπόθεση.

Η βαθμολογία του ομίλου (πάτα πάνω να δεις αναλυτικά) 

2018-12-26_047d4.jpg

Θυμηθείτε τις δηλώσεις του Γιάννη Ράμπια αμέσως μετά τη νίκη του ΑΟ Σερίφου επί του ΑΟ Πάρου (1-2) στον αγώνα που έκλεισε το 2018.

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares