Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 23:48

Πήρε το ντέρμπι και «κλείδωσε» την δεύτερη θέση ο ΑΟ Πύργου [vid]

Ο Α.Ο Πύργου ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Σαντορίνης απέναντι στον Α.Ο Καρτεράδου με τελικό σκορ 0-2 για την 11η αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος Κυκλάδων που διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο των Φηρών.

Η ομάδα του κ. Κωσταντόπουλου εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση στα μπαράζ  για την ανάδειξη του πρωταθλητή Κυκλάδων, πετυχαίνοντας με το παραπάνω τον στόχο της που αρχικά ήταν η παραμονή στην κατηγορία.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι ευτύχισαν να προηγηθούν μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Νομικού Ευάγγελου ο Ξαγοράρης έχασε την έξοδο και ο Κελίδης σε κενή εστία έκανε το 0-1 όπου ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου το οποίο είχε λιγοστές φάσεις με τον Καρτεράδο να έχει μεγαλύτερη κατοχή χωρίς ωστόσο να καταφέρει να απειλήσει σοβαρά τον Καλαμάτα πέρα από ένα φοβερό σουτ του Γκρούλιου που πέρασε λίγο άουτ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες ανέβασαν ρυθμό δημιούργησαν περισσότερες προϋποθέσεις για γκολ χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Στο 49ο λεπτό ο Φύτρος έκανε ένα σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ ενώ στο 63' ο Αχμετάι προσπάθησε από μακρυά να κρεμάσει τον Καλαμάτα με την μπάλα να περνάει και πάλι άουτ.

Στο 67' ύστερα από γέμισμα ο Κλουβάτος Κώστας γύρισε στον Καλαμάτα η μπάλα πέρασε κάτω απο τα πόδια του τελευταίου χωρίς ωστόσο να καταλήξει τελικά στην εστία.

Τελικά στο 82ο λεπτό στην πίεση του Κελίδη πάνω στον Φραντζέσκο ο πρώτος κέρδισε την μπάλα πάσαρε στον Φύτρο ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Ξαγοράρη και τελείωσε εξαιρετικά τη φάση με σουτ απ τα πλάγια γράφοντας το 0-2 κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη της ομάδας του. 

Στο 84' μετά από μία σέντρα ο Τομόρι με το κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Καλαμάτα και στη συνέχεια της φάσης ο Γκρούλιος είδε κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή για διαμαρτυρία, καθώς ζήτησε πέναλτι για χέρι στην περιοχή. Στο 87' ο Αχμετάι παραλίγο να πετύχει ένα φανταστικό γκολ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ ωστόσο ο Καλαμάτας πρόλαβε πριν η μπάλα καταλήξει στην εστία του.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κύριος Φαν Άακεν με βοηθούς την κ. Ψαρρά και τον κ. Ρούσσο Ε..

Α.Ο ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ (Αυγουλέας Γεώργιος): Ξαγοράρης Εμμ., Φέκα,  Αλεφραγκής (83΄Τριαντάφυλλος), Ξαγοράρης Κ., Δημητρακόπουλος, Αρβανίτης Ρ. (72' Φραντζέσκος), Αχμετάι, Σελιστάι, Αρβανίτης Γ (76΄ Κουρπέτης) Γκρούλιος,Τομόρι (92' Πρέκας).

Αναπληρωματικοί: Ντάλας, Σορώτος, Τριαντάφυλλος, Ξαγοράρης Ν.

Α.Ο ΠΥΡΓΟΥ (Κωνσταντόπουλος Αλέξανδρος): Καλαμάτας, Πάγια, Κλουβάτος Κ.(76΄ Κλουβάτος Στ.), Νομικός Ευ, Κολιούσης, Νομικός Ι, Νομικός Εμμ, Λύκος(87' Λύτρας), Κελίδης, Φύτρος(88' Κάτσος), Βουλγαράκης(68' Κυλόγλου)

Αναπληρωματικοί: Κουκούλης, Φύτρος Σαμψών, Καραμολέγκος.

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr 

Η βαθμολογία

2019-01-20_93d86.jpg

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares