Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 11:11

ΑΜΕΣ Νηρέας: Με επιτυχία η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας [pics]

Σε μια -ασφυχτικά- γεμάτη αίθουσα που προσέλκυσε το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων πραγματοποιήθηκε, χθες, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στις τάξεις του ΑΜΕΣ Νηρέα.

Λίγο, πριν ο δείκτης του ρολογιού δείξει 18.20, ο πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου, Μανώλης Σιφναίος ανέβηκε στο βήμα και αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ευχαριστώντας τους για την τιμή που έκαναν να δώσουν το παρόν στην εκδήλωση, ξεκίνησε, μια αναδρομή των τμημάτων.

Αφού ο ίδιος είπε για τις ενέργειες που έχουν γίνει γύρω από τα τμήματα του ποδοσφαίρου και του βόλεϊ ειδική μνεία έκανε και στην θεατρική ομάδα του Νηρέα που κάθε χρόνο παρουσιάζει ανοδική τάση στην προτίμηση του κοινού με τις παραστάσεις που ανεβάζει.

Στη συνέχεια, ο κ. Σιφναίος παρουσία του υπόλοιπου διοικητικού συμβουλίου που έδωσαν το παρόν στο βήμα, προχώρησε στις βραβεύσεις σε πρόσωπα που αποτελούν μέλη του σωματείου και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, η Παριανή ομάδα τίμησε για την παρουσία τους στην Μικτή Ομάδα ΕΠΣ Κυκλάδων για τα τμήματα της Κ14 και Κ16 τον αμυντικό, Λέντι Γιουλάι, τον επιθετικό, Νεκτάριο Σιμόπουλο και τον μέσο, Νίκο Αρκουλή.

Στη συνέχεια σειρά πήρε ο Ενωσιακός προπονητής, Γιώργος Μοστράτος, ενώ οι ''κιτρινόμαυροι'' απένειμαν τιμητική πλακέτα στον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου "Senia", Θεοδόση Δαβερώνη, για τη προσφορά του στο σύλλογο.

Παράλληλα, τιμητική πλακέτα πήραν η ακτοπλοϊκή εταιρεία ''Blue Star Ferries'', η εταιρεία "Method" κουφώματα, ο Γιώργος Ρούσσος (εκσκαφές), ο οικοδόμος, Αντώνης Κορτιάνος, οι ιδρυτές της θεατρικής ομάδας Νηρέα, Ντίνα και Αντώνης Τσιπολιτσιώτη καθώς και οι Κώστας Αλιπράντης, Δανιήλ Ματβέεβ, Γιάννης Μπαρμπαρήγος, Αντωνία Ταβανίδου και Ντόρα Χριστοδούλου καθώς κατάφεραν να συνδυάσουν τον αθλητισμό με την εισαγωγική τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Μεταξύ άλλων με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Δήμαρχος του νησιού, Μάρκος Κωβαίος που πήρε το λόγο για μερικά λεπτά, όπως και ο Έπαρχος, Κώστας Μπιζάς.

Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Μανώλης Μαλαματένιος, Γιώργος Τριπολιτσιώτης, ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου, Σταύρος Καραχάλιος, ο πρόεδρος του ΣΥΔΙΣΑΠΑ, Γιάννης Πετρόπουλος και η δημοτική σύμβουλος, Άννα Καγκάνη. 

Δείτε φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση όπως καλύφθηκε από το φακό του sportcyclades.gr. Θα υπάρξει όλη η εκδήλωση σε βίντεο που θα αναρτηθεί τις επόμενες ώρες από την ιστοσελίδα μας. 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares