Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 12:23

Αμφίβολος ο "Ραμπα" για το ντέρμπι-Βουτσίνος: "Να διαχειριστούμε την αποχή"

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις στις τάξεις του ΑΟ Σύρου, με τη σκέψη όλων να βρίσκεται στην αναμέτρηση του 1ου ομίλου για την β' φάση με τον ΑΟ Μυκόνου (Σάββατο 23/3 17.00).

Μετά το ρεπό της πρεμιέρας, οι Συριανοί γνωρίζουν ότι εφόσον κερδίσουν και ξεκινήσουν θετικά τη διαδικασία θα μπορούν να τεθούν και οι ίδιοι ως φαβορί για την άνοδο.

Κόσμος, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και παίκτες έχουν γίνει μια γροθιά και το κλίμα είναι εξαιρετικό γνωρίζοντας σαφώς όλοι τη σπουδαιότητα του αγώνα.

Άλλωστε η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και ο ΑΟ Σύρου θέλει να κάνει ένα καλό ξεκίνημα ώστε στη συνέχεια να πάει με τη ψυχολογία στο ζενίθ στα επόμενα ματς.

Μοναδικό πρόβλημα ακούει στο όνομα Παναγιώτης Ραμπάβιλας, με τον ικανότατο κυνηγό να είναι εμπύρετος τις τελευταίες ημέρες και η συμμετοχή να αποφασίζεται την τελευταία στιγμη αφού δεν έχει κάνει καθόλου προπόνηση.

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Ταμάμης ο οποίος ωστόσο γυμνάζεται κανονικά.

Ο Νίκος Βουτσίνος με δήλωση του αναφέρθηκε στον αγώνα υποστηρίζοντας

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Σημαντικό για το υπόλοιπο της σεζόν. Η Μύκονος έχει αγωνιστικό ρυθμό σε αντίθεση με εμάς που έχουμε να δώσουμε παιχνίδι 1,5 μήνα εκτός από ένα φιλικό που δώσαμε. Θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε την αποχή και να ξεκινήσουμε θετικά"

Για τον κόσμο της ομάδας υπογράμμισε

"Ο κόσμος θα πρέπει να επιστρέψει στο γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει το στόχο της". 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares