Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 10:27

Εκτός Βαρουξής, Κρίτσας/Αμφίβολοι Περιάλης-Μπάμπακαρ

Η Μύκονος ξεκίνησε με το δεξί στην β' φάση του 1ου ομίλου με τη νίκη απέναντι στην Άνω Μερά και ήδη στις τάξεις της ομάδας τα πάντα περιστρέφονται γύρω από την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής όπου αντίπαλος θα είναι ο ΑΟ Σύρου.

Ο Θεοφύλακτος Παχατουρίδης γνωρίζει αρκετά καλά τις δυσκολίες του ματς αφού οι Συριανοί ήταν μια από τις ομάδες που είχαν κερδίσει τους Μυκονιάτες στην α' φάση και αυτό μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι.

Γι αυτό το λόγο επέστησε την προσοχή του στους παίκτες του ζητώντας τους να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους μετά τη μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα.

Ο ΑΟ Μυκόνου βρίσκεται λοιπόν στην κορυφή και για να εξακολουθεί να βρίσκεται σε αυτή τη θέση και να χαρακτηρίζεται ως φαβορί θα πρέπει να περάσει αλώβητη από την έδρα του ΑΟ Σύρου.

Πάντως, τα προβλήματα δεν λείπουν αφού εκτός μάχης έχουν τεθεί σίγουρα οι Βαρουξής και Κρίτσας ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Περιαλη και Μπάμπακαρ.

Κατά τα άλλα, οι υπόλοιποι παίκτες είναι διαθέσιμοι με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο ώστε να πάρει αξία το τρίποντο της πρεμιέρας. 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares