Πέμπτη, 09 Μαΐου 2019 13:27

Πανναξιακός: Μεγάλο στοίχημα... να φορέσει το έκτο δαχτυλίδι ο Νονι Λίμα

Οι συστάσεις για την ποδοσφαιρική αξία του είναι γνωστές.

Το πέρασμα του από τον Πανιώνιο τις δεκαετίες του 70' και 80 αλλά και από τον Χαραυγιακό, πιστοποίησαν ότι πρόκειται για έναν από τους καλύτερους Ευρωπαίους που πάτησαν το πόδι τους στην Ελλάδα γνωρίζοντας την αποθέωση σε οποιοδήποτε μέρος της χώρας και εάν βρίσκεται είτε για να ασκήσει τα προπονητικά του καθήκοντα είτε για να δώσει κάποιο φιλικό αγώνα που θα έχει φιλανθρωπικό σκοπό με τους Παλαίμαχους του Ιστορικού.

Ο Νόνι Λίμα, προπονητής του Πανναξιακού, την ερχόμενη Κυριακή στις 20.00 ή λίγο αργότερα με δεδμένο ότι θα υπάρξει ενδεχόμενο παράτασης, θα γνωρίζει εάν η ομάδα του κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Κυκλάδων με αντίπαλο την Άνω Μερά, ωστόσο οι προκλήσεις που θα βρει μπροστά του είναι αρκετές.

Μια εξ αυτών είναι εάν θα κατακτήσει το πρωτάθλημα ως αήττητος στον πάγκο του Πανναξιακού και εάν πανηγυρίσει για έκτη φορά πρωτάθλημα.

Ήδη ο τεχνικός από το Πράσινο Ακρωτήρι, έχει πανηγυρίσει τίτλους με τους Ιωνικό Χίου ( ΕΠΣ Χιου), Αχαϊκή (Δ' Εθνική), Θήβα (Δ' Εθνική), Αστέρα Αμαλιάδας (Δ' Εθνική) και ΑΕ Μεσολογγίου (Δ' Εθνική).

Όσον αφορά το βιογραφικό του, ο Λίμα έχει περάσει από Χαραυγιακό, Ένωση Ερμιονίδας, Αστέρας Αμαλιάδας, Μεσολόγγι, ΑΟ Θήβας, Ναυπακτιακός Αστέρας ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν βοηθός προπονητή στην ομάδα του τον Πανιώνιο.

piyys_93dae.jpg

Γνωρίζει τη φιλοσοφία του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου

Ο Λίμα πάντως γνωρίζει την ιδιοσυγκρασία του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου αφού αυτό είναι το τρίτο πέρασμα του από το τιμόνι του Πανναξιακού ενώ είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του και στην Αριάδνη Νάξου.

Όσον αφορά το φετινό του έργο, ο Λίμα κατόρθωσε, παρά τις όποιες κριτικές δέχτηκε, να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα που απέδωσε το καλύτερο ποδόσφαιρο στον 3ο όμιλο αλλά και στην Β' φάση κερδίζοντας με το... σπαθί της τη συμμετοχή της στον τελικό. 

Από... συμπαίκτες αντίπαλοι

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι οι τεχνικοί των δυο ομάδων, Φώτης Παπαπαναγής της Άνω Μεράς και Νόνι Λίμα του Πανναξιακού, συνυπήρξαν συμπαίκτες στον Χαραυγιακό το 1991.

Για να δούμε τελικά ποιος από τους δυο θα χαμογελάσει.

Κυριακή κοντή γιορτή... 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares