Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2019 02:37

Ανακοίνωσε Ζουμπουνέλη - Κεφαλά και «μάκρυνε» ο ΑΟ Σύρου

Το one man show συνεχίζεται στον ΑΟ Σύρου, αφού με προσωπική του ανακοίνωση ο πρόεδρος της ομάδας κύριος Γιώργος Φώσκολος ανακοίνωσε την απόκτηση των Ζουμπουνέλη και Κεφαλά.

Στο ίδιο κείμενο, ο κ. Φώσκολος παρουσιάζεται σαφέστατα ενοχλημένος από τα δημοσιεύματα μας που επισημαίνουν την επιλογή των παικτών του ΑΟΣ να αποχωρήσουν από την ομάδα για να ενταχθούν στο δυναμικό της Ελλάς, αφού σε ειρωνικό ύφος παρουσιάζει το ρόστερ των 20 ποδοσφαιριστών που διαθέτει η ομάδα του.

Ίσως πολλοί να περιμένουν κάποια απάντηση από το sportcyclades.gr, πράγμα που φυσικά δεν θα γίνει για τον απλούστατο λόγο ότι οι απαντήσεις μας έρχονται και θα συνεχίσουν πάντα να έρχονται μέσα από τα πάντα έγκυρα και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ μας, όσο και αν ενοχλούν αυτά.

Η ανακοίνωση του κ. Φώσκολου: 

Το Δ.Σ της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Ηλία Ζουμπουνέλη και Πασχάλη Κεφαλά . Ο Ηλίας Ζουμπουνέλης (25χρ.) προέρχεται από την ομάδα της Διάνας Ηλιούπολης, αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής και έρχεται με τις καλύτερες συστάσεις για να κάνει την διαφορά και να βοηθήσει την ομάδα μας στην επίτευξη των φετινών της στόχων.

Ο Πασχάλης Κεφαλάς (γεννηθείς 2001), θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Βορείου Ελλάδας και έρχεται από την ομάδα της Δόξας Γερακαρίου. Είναι αριστεροπόδαρος και έχει την έφεση να αγωνίζεται σε πολλές θέσεις. 

Καλωσορίζουμε τους δυο ποδοσφαιριστές στην οικογένεια του Α.Ο Σύρου.

Παράλληλα και προς διευκρίνηση στο φίλαθλο κοινό των Κυκλάδων και απαντώντας σε κακόβουλα δημοσιεύματα κάποιων, που τόνισαν πως η ομάδα μας έχει ξεμείνει από παίκτες, οφείλουμε να ενημερώσουμε πως με τις δυο σημερινές προσθήκες, το ρόστερ της ομάδας μας «μάκρυνε» ...φτάνοντας τον αριθμό 20.

Βαμβακούρης Δημήτρης, Αρμάντο Μέτκο, Αργυρός Άγγελος, Σαμανίδης Δημήτρης, Μαραγκός Αντώνιος, Κεφαλάς Πασχάλης, Ζουμπουνέλης Ηλίας, Νταβαρίνος Άρης, Σαγκινέτος Μπενίτο, Ραμπαβίλας Παναγιώτης, Λούσας Δημήτρης, Ντόγος Αντώνης, Μουλίδης Μανώλης, Σαγκινέτος Νίκος, Φραγκιάς Παναγιώτης, Χούρος Γιάννης, Χρυσικός Χρήστος, Μαυρομάτης Φάνης, Σκορδίλης Αντώνης, Νομικός Σπύρος είναι και επίσημα μέχρι τώρα παίκτες του Α.Ο Σύρου και συνεχίζουμε… Μάλλον το συγκεκριμένο σάιτ πήγε διακοπές λόγω και της εποχής. Δικαιολογείται... 

Για το Δ.Σ της ομάδας

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Φώσκολος

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares