Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2019 20:23

Προτίμησε την σιγουριά του Πανναξιακού και υπέγραψε ο Γεωργιάδης

Ακόμα μία σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε ο Πανναξιακός, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον 25χρονο ακραίο μεσοειπιθετικό Σάββα Γεωργιάδη.

Ο Γεωργιάδης έδωσε τα χέρια στη Θεσσαλονίκη με τον αντιπρόεδρο του Ναξιακού συλλόγου κ. Δημήτρη Μανδηλαρά, ο  οποίος διαχειρίστηκε την υπόθεση της μεταγραφής και την έφερε εις πέρας με αίσιο τέλος.

Ο Σάββας Γεωργιάδης, είχε αρκετές προτάσεις από ομάδες της Γ΄Εθνικής, αλλά και του τοπικού, αφού η εμπειρία του και η ποδοσφαιρική του αξία τον κατατάσσουν στους ποιοτικότερους παίκτες της θέσης του.

Μεταξύ των ομάδων που ήθελαν να αποκτήσουν διακαώς τον ποδοσφαιριστή ήταν και ο ΑΟ Σύρου, όμως εκείνος πείστηκε από την σοβαρότητα της προσέγγισης και το όνομα που διαθέτει ο Πανναξιακός.

Κατά το παρελθόν ο Σάββας Γεωργιάδης έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Γ΄' Εθνικής, όπως: Εθνικός Σιδηροκάστρου, Πανσερραϊκός, Δόξα Δράμας, Εθνικός Γαζώρου, Επισκοπή, Απόλλων Παραλιμνί, Επισκοπή, Ελπίδα Σκουτάρεως, στην οποία αγωνίστηκε και στο τοπικό.

Πέρυσι ο ποδοσφαιριστής άνηκε στη Δόξα Κάτω Καμήλας.

Ο Γεωργιάδης αποτελεί την τρίτη μεταγραφή για φέτος για τον Πανναξιακό, που έχει αποκτήσει επίσης τους, Γιάννη Ζανελάρι και Χρήστο Γκασούκα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθήσουν ακόμη 2-3 δυναμικές κινήσεις που θα θέσουν τον σύλλογο ως ένα από τα φαβορί της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού:

Ο Πανναξιακός ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Σάββα Γεωργιάδη.
Οι διαπραγματεύσεις και η συμφωνία με τον παίκτη έγιναν στη Θεσσαλονίκη από τον αντιπρόεδρο του συλλόγου κ. Μανδηλαρά.
Ο Πανναξιακός απέκτησε τον 25χρονο ποδοσφαιριστή ο οποίος καλύπτει όλη τη δεξιά πλευρά,για έναν χρόνο.
Καλωσηρθες Σάββα στον μεγαλύτερο σύλλογο των Κυκλάδων!

67931262_2365022840246171_7885714569983688704_n_3cd25.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares