Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 23:45

Ξεκίνησε με χαμηλούς τους τόνους ο ΑΟ Πύργου [vid-pics]

 Ανταπόκριση: Αντώνης Κοραής

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα και αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ του ξεκίνησε χθες Δευτέρα 20 Αυγούστου την προετοιμασία του ο ΑΟ Πύργου.

Ο τεχνικός της ομάδας Αλέξης Κωνσταντόπουλος έδωσε με το καλημέρα το τέμπο που θα κινηθεί ο σύλλογος, το οποίο θα εμπεριέχει χαμηλούς τόνους και πολύ μα πολύ δουλειά, με τον πρώτο στόχο να είναι η γρήγορη σωτηρία της ομάδας και από εκεί και πέρα ότι προκύψει.

Λόγω τουριστικής περιόδου που βρίσκεται στο αποκορύφωμα της, κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές έλειπαν από την πρώτη, αλλά πλέον το ρόστερ της ομάδας είναι αρκετά ενισχυμένο και υπάρχουν λύσεις ακι επιλογές στα χέρια του Αλέξη Κωνσταντόπουλου.

Κανονικά στην πρώτη συμμετείχαν και τα νέα δύο μεταγραφικά αποκτήματα που έρχονται από το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και αναμένεται, μαζί με το ήδη υπάρχων ποιοτικό ρόστερ να δώσουν ιδιαίτερη ώθηση στον σύλλογο. Πρόκειται για τους Γιάννη Δαβιλά που ήρθε από τη Θύελλα Καμαρίου και τον Μανόλη Πολυκρέτη που ήρθε από τον Πανθηραϊκό. 

Η πρώτη είχε και εκπλήξεις, αφού οι συμπαίκτες του Γιώργου Καλαμάτα δεν ξέχασαν τα γενέθλια του και του έσβησαν τα κεράκια στα αποδυτήρια του γηπέδου των Φηρών.

69330578_528303107922323_8761287234306441216_n_2df05.jpg

Πρώτο φιλικό τεστ για τον ΑΟ Πύργου θα είναι αυτό με τον Πανθηραϊκό στις 4 Σεπτεμβρίου, ενώ στις 15 του ίδιου μήνα θα αντιμετωπίσει τη Θύελλα Καμαρίου. 

Η αγωνιστική πρεμιέρα του Πύργου θα πραγματοποιηθεί στις 5 Οκτωβρίου που θα φιλοξενήσει τον Πανναξιακό για την Β΄φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων.

Το ρόστερ του ΑΟ Πυργου για τη σεζόν 2019-2020

Τεχνικό επιτελείο: Αλέξης Κωνσταντόπουλος (Coach), Οδυσσέας Ξαγοράρης, Ηλίας Νομικός, Μάρκος Φύτρος, Παπαδούλης Μπάμπης.

Ποδοσφαιριστές: Κουκούλης Θανάσης, Βλαβιανός Γιώργος, Βουλγαράκης Κώστας, Δανέζης Βασίλης, Καλαμάτας Γιώργος, Καραμολέγκος Αλέξανδρος, Κελίδης Γιώργος, Κλουβάτος Κώστας, Κλουβάτος Στέλιος, Κολιούσης Απόλλωνας, Κουντούρης Γιώργος, Κυβρικοσαίος Σταύρος, Κυλόγλου Κυριάκος, Λύκος Στέλιος, Λύτρας Νίκος, Νομικός Βαγγέλης, Πάγια Γκέραρντ, Συνολάκης Γιάννης, Τσιρογιάννης Φάνης, Φύτρος Βαγγέλης, Φύτρος Σόλων, Φύτρος Σαμψών, Δαβιλάς Γιάννης, Πολυκρέτης Μανόλης, Ντεκίδης Άρης, Βρενάγκρ Λουκάς, Ξαγοράρης Γιάννης, Ιμεράι Μάρκους.

Φωτογραφίες και βίντεο από την πρώτη

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares