Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2019 18:11

Έδωσε ευκαιρίες και πήρε τη νίκη ο Α.Ο. Μυκόνου (vid)

Τη 2η του νίκη για την 1η κατηγορία του Πρωταθλήματος «Blue Star Ferries» της ΕΠΣ Κυκλάδων πήρε ο Α.Ο. Μυκόνου απέναντι στον ΑΟ Πάγου με σκορ 2-0, δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία της συμμετοχής σε 7 ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την ακαδημία του.

Αξιοσημείωτο είναι πως αρχηγός σε αυτό το ματς για τον Α.Ο. Μυκόνου ήταν ο 17χρονος ποδοσφαιριστής Θοδωρής Δάρας, απόντων, των Γιάννη Καρατζά και Δημήτρη Μπαλλή οι οποίο βρισκόντουσαν στο πάγκο της ομάδας αλλά δεν αγωνίστηκαν.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Σύρου έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο, και με μεγάλο πρωταγωνιστή το νέο της μεταγραφικό απόκτημα, Ντιούφ,  κράτησε για αρκετά μεγάλο διάστημα το ''0'' στην άμυνα.

Σε ότι αφορά την εξέλιξη του αγώνα, οι Συριανοί ξεκίνησαν πιο δυνατά στα πρώτα οχτώ (8) λεπτά του αγώνα, χάνοντας μια σημαντική ευκαιρία στο ματς να σκοράρουν μόλις στο 3ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση του Ντιούφ ο οποίο σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Ψύλλια, καθώς και στο 20' με σουτ του Μαϊπά, που αστόχησε.

Αυτοί όμως που θα σκόραραν τελικά ήταν οι γηπεδούχοι, που άνοιξαν το σκορ μετά από μία πολύ καλή σέντρα του Δάρα ο Σουλιόπουλος με πλασέ έκανε το 1-0 στο 28'.

Στο 35' ο Δάρας κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο ίδιο όμως έστειλε τη μπάλα στη ρίζα της αριστερής δοκού.

Το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα διαμόρφωσε το 63' ο Αλεξανδρόπουλος με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Ο Θεοφύλακτος Παχατουρίδης από εκεί και μετά έδωσε την ευκαιρία και σε άλλους νεαρούς ποδοσφαιριστές να αποδείξουν την αξία τους σε αυτό το ματς.

Ένα από τα μελανά σημεία όμως του αγώνα ήταν ο τραυματισμός του Νικητίδη στο 86' μετά από σύγκρουση που είχε με τον Ματέο και άφησε την ομάδα του αναγκαστικά με 10 παίχτες στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλόγερας με βοηθούς του κ.κ. Μαραγκό και Γεωργαρά

Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Ψύλλιας, Δάρας, Δήμα, Κουντουράς, Καρφαρίδας, Μπαϊρακτάρι, Σουλιόπουλος, Αλεξανδρόπουλος (72' Ξυδάκης), Αλμπάνης (53' Μιχέλι), Δημητρανόπουλος (62' Χόντζα), Καλογεράς

Α.Ο. Πάγου (Φωκάς): Νικητίδης, Πρίντεζης, Καπετανάκης (35' Καραμολέγκο), Σανούδος, Ντιούφο, Τρόκα, Σούμπιτσης, Ρούσσος Κ. (67' Μαυρικάκη), Μαϊπάς (69' Μαϊπά), Μαραγκός, Φελούντζης (86' Ρουσσουνέλος)

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares