Κυριακή, 01 Δεκεμβρίου 2019 15:38

Έκανε το καθήκον του στη Σαντορίνη ο Πανναξιακός [pics]

Ανώτερος, ο Πανναξιακός πέρασε εύκολα με 0-4 το εμπόδιο του Πύργου και πλέον πάει με το απόλυτο στο μεγάλο εντός έδρας ντέρμπι με τον ΑΟ Σύρου, που για πολλούς θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή.

Με κορυφαίο παίκτη τον Γιάννη Ζανελάρη, που πέτυχε δύο τέρματα και έβγαλε μία ασίστ, η ομάδα του Δημήτρη Σκούνα, πέτυχε 2 τέρματα σε κάθε ημίχρονο, κατακτώντας ένα εύκολο τρίποντο. 

Στο 20΄ο Γκασούκας άνοιξε το σκορ, μετά από ασίστ του Ζανελάρη με κοντινό και πλασέ από το ύψος του πέναλτι.

Ο Ζανελάρη με προσωπική ενέργεια στο 40΄ανάγκασε τον Καλαμάτα να τον ανατρέψει στην περιοχή, με τον κ. Ζαράνη να δείχνει άμεσα το σημείο του πέναλτι και τον ίδιο παίκτη να κάνει το 0-2 που ήταν του σκορ του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 46΄ο Γκασούκας αυτή τη φορά σε ρόλο δημιουργού, πάσαρε στον Ζανελάρη, ο οποίος με κοντινό πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, φτάνοντας παράλληλα τα 5 γκολ στο πρωτάθλημα.

Το τελικό 0-4, ήρθε στο 73΄μετά από πάσα του Ζανελάρη και άψογο τελείωμα του Βαθρακοκοίλη που είχε περάσει λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι ως αλλαγή.

Πολύ καλή η διαιτησία των: Ζαράνη, Αρμακόλα και Δρόσου

ΑΟ Πύργου (Αλέξης Κωνσταντόπουλος): Καλαμάτας, Κλουβάτος Κ., Νομικός Ι., Νομικός Ε. (70΄Βουλγαράκης), Κουκούλης, Φύτρος Σαμ. (46' Λυγνός)., Δαβιλάς, Συνολάκης, Κελιδης (65΄Κουντούρης), Φύτρος Σολ., Πολυκρέτης.

Πανναξιακός (Δημήτρης Σκούνας): Ζέρβας, Καράι (77΄Ζαφείρης), Ανεβλαβής, Κωστόπουλος, Χαμηλοθώρης, Πιτταράς, Σέμε, Γκασούκας, Ζανελάρης (79΄Κάκο), Μπονιάκος, Γεωργιάδης (66΄Βαθρακοκοιλης).

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares