Κυριακή, 01 Δεκεμβρίου 2019 20:32

Τρίποντο με ανατροπή στη Σέριφο για τον ΑΟ Σύρου

Αλώβητος πάει στο ντέρμπι κορυφής με τον Πανναξιακό ο ΑΟ Σύρου που πέρασε νικηφόρα από τη Σέριφο, επικρατώντας με ανατροπή 1-2 του ΑΟ Σερίφου.

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Σύρου κατάφεραν να ξεπεράσουν τον κακό αγωνιστικό χώρο που συνάντησαν στο γήπεδο της Σερίφου και ακόμα περισσότερο το εις βάρος τους 1-0, φεύγοντας από το νησί των Δυτικών Κυκλάδων με το πολύτιμο τρίποντο.

Στο 20' ο ΑΟ Σερίφου άνοιξε το σκορ με τον Κωνσταντίνο Βαλσαμάκη, ο οποίος μετά από ατομική ενέργεια και πλασέ έκανε το 1-0.

Ο συνήθης ύποπτος και αρχηγός του ΑΟΣ, Παναγιώτης Ραμπαβίλας έβαλε και πάλι την ομάδα του στο παιχνίδι στο 53΄με πανέμορφο γυριστό σουτ μέσ από την περιοχή.

Η ολική ανατροπή ήρθε στο 62΄από τον Γολιδόπουλο, ο οποίος έδειξε την ποιότητα του πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο σουτ με σουτ από τα 35 περίπου μέτρα.

Ο ΑΟ Σύρου θα μπορούσε να είχε διευρύνει ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ, καθώς δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες με κορυφαία αυτή του πρώτου μέρους, όπου ο Μαραγκός σημάδεψε με το δοκάρι το οριζόντιο δοκάρι του Βαλσαμάκη.

Διαιτητής ήταν ο κ. Καλόγερας, με βοηθούς τους Κυριακόπουλο και Μαραγκό.

ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ (Γιάννης Ράμπιας): Βαλσαμάκης κοσ., Βαλσαμάκης κων., Παγιολάρι, Εφέντι, Μποφίλιος, Μαγουλάς Αντ., Λιβάνιοος Μ. (75΄Τσελάμι), Λιβάνιος Μαρ. (73΄Παρίσης Δ.), Καραγκούνης (78΄Μαγουλάς Α.), Σκοπελίτής (84΄Ρεβίνθης), Παππάς. 

ΑΟ ΣΥΡΟΥ (Γιώργος Ρούσσος): Αναστασόπουλος, Σαμανίδης, Φιλίππου, Μαραγκός, Αργυρός, Βαμβακούσης (46΄Νταβαρίνος), Ζουμπουνέλης, Γολιδόπουλος, Οικονομόπουλος (89΄Ντόγος), Ραμπαβίλας, Μουλίδης (65' Χούρος).

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares