Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 16:59

Προς αναβολή σε Σύρο, Σαντορίνη και Μύκονο, κανονικά το ντέρμπι στη Νάξο

Το αναμενόμενο χαμηλό βαρομετρικό που αναμένεται να περάσει τις επόμενες ώρες από τις Κυκλάδες, δεν θα επηρεάσει μόνο τις θάλασσες, αλλά όπως όλα δείχνουν και την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Έτσι λοιπόν μετά την μη εκτέλεση του δρομολογίου του andros jet ο πρώτος αγώνας που αναμένεται να αναβληθεί είναι αυτός μεταξύ του Πάγου και του ΑΟ Πύργου.

Η δεύτερη πιθανή αναβολή είναι αυτή στο παιχνίδι μεταξύ του ΑΟ Μυκόνου με τον ΑΟ Πάρου, αφού η κακοκαιρία ενδέχεται αν δημιουργήσει προβλήματα στο δρομολόγιο του Αρτεμις.

Αμφίβολη είναι και η διεξαγωγή του αγώνα ΑΟ Καρτεράδου - ΑΟ Σερίφου, αφού υπάρχει ενδεχόμενο να μην εκτελεστεί το δρομολόγιο που συνδέει τα δύο νησιά.

Όσο αφορά το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Πανναξιακού και του ΑΟ Σύρου, αυτό σύμφωνα με τις επιβεβαιώσεις από την ΕΠΣ Κυκλάδων αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά, με δεδομένο πάντα ότι το Άρτεμις θα αναχωρήσει από τη Σύρο για Νάξο στο προγραμματισμένο για τις 7:00 δρομολόγιο τις Κυριακής. Σε περίπτωση που το Άρτεμις δεν εκτελέσει το δρομολόγιο, τότε θα έχουμε αναβολή και σε αυτό το παιχνίδι.

Αναβολή, θα έχουμε και στο παιχνίδι της Κ16 μεταξύ του Πανναξιακού και της Θύελλας Καμαρίου .

Αυτό που αναμένουμε πλέον είναι η επίσημη αλλαγή στο πρόγραμμα από την ΕΠΣ Κυκλάδων.

Οι αγώνες που θα αναβληθούν θα διεξαχθούν στις 12/1/2020 που θα έχουμε την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares