Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 14:22

Πρόταση του Πανναξιακού στον ΑΟ Σύρου: ''Ελάτε να παίξουμε την Κυριακή''

Σημαντική εξέλιξη είχαμε πριν λίγο σχετικά με τον αγώνα Πανναξιακού - ΑΟ Σύρου στο οποίο η φιλοξενούμενη ομάδα δεν προσήλθε ποτέ επικαλούμενη προβλήματα υγείας των ποδοσφαιριστών της.

Συγκεκριμένα, μετά από απόφαση της διοίκησης του Πανναξιακού και κατόπιν σχετικής ενημέρωσης προς τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ κ. Ειρηναίο Φρέρη, ο κ. Αλέξανδρος Φράγκου επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΑΟ Σύρου κ. Γιώργο Φώσκολο και αφού διαβεβαιώθηκε ότι η κατάσταση της υγείας των ποδοσφαιριστών της Συριανής ομάδας είναι καλύτερη, στη συνέχεια του κατέθεσε ανοιχτή πρόταση ώστε ο αγώνας να διεξαχθεί την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου ώστε να κριθεί μέσα στο γήπεδο όπως αρμόζει στις δύο ομάδες και όχι στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΚ ή κάποια αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με τον κ. Φράγκου, η πρώτη αντίδραση του κ. Φώσκολου ήταν αρνητική, καθώς θέλει ο αγώνας να διεξαχθεί στις 11 Ιανουαρίου, όπου θα έχει ενισχυθεί μεταγραφικά.

Εμείς, ως οφείλαμε επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο του ΑΟ Σύρου κ. Φώσκολο, ο οποίος μας επιβεβαίωσε την ύπαρξη της πρότασης, την οποία πάντως βλέπει με άρνηση αφού θεωρεί σωστό ο αγώνας να πραγματοποιηθεί στις 11 Ιανουαρίου. Πάντως άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, καθώς ζήτησε χρόνο να το σκεφτεί.

Μετά από αυτή την εξέλιξη τα δεδομένα αλλάζουν, καθώς όλοι αναμένουμε την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής, ωστόσο μπορεί να υπάρξει κάποιου είδους ιστορικής συμφωνίας που θα τα παραμερίζει όλα και θα βάζει πάνω από όλα το μεγάλο όνομα του ΑΟ Σύρου.

Οι παίκτες του ΑΟΣ σίγουρα θα έχουν συνέλθει από την ασθένεια τους και θα θέλουν να παίξουν ένα τέτοιο ματς, γράφοντας μια ακόμα σελίδα στην ιστορία του συλλόγου και παράλληλα αποδεικνύοντας σε όσους τους αμφισβήτησαν ότι όντως δεν έλαβαν μέρος σε αυτό το παιχνίδι λόγω της ίωσης και όχι για άλλους λόγους!

Εάν ήδη δεν είναι αργά, η τέλεση του αγώνα θα ήταν κάτι ευχάριστο για την συντριπτική πλειοψηφία των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων! 

 

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Άρνηση Φώσκολου για επανορισμό... αποφασίζει η Πειθαρχική Επιτροπή

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares