Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 11:23

Μία ανάσα από την Ελλάς Σύρου ο Βασίλης Μπούνας

Έναν ποδοσφαιριστή με τεράστια εμπειρία που μετρά περισσότερες από 380 συμμετοχές σε Εθνικές κατηγορίες είναι έτοιμη να αποκτήσει η Ελλάς Σύρου.

Πρόκειται για τον 36χρονο επιθετικό Βασίλη Μπούνα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει πει το ναι και αναμένονται να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να ανακοινωθεί από την  Ελλάς Σύρου.

Ο ποδοσφαιριστής αποτελεί έναν ''θρύλο'' για τον Παναιγιάλειο, του οποίου τη φανέλα έχει φορέσει συνολικά πάνω από 10 χρόνια, ενώ για αυτούς που γνωρίζουν, εάν τελικά αποκτηθεί από την Ελλάς Σύρου, θα αποτελέσει πολυτέλεια για το πρωτάθλημα των Κυκλάδων.

Το όνομα του Βασίλη Μπούνα είχε απασχολήσει και πέρυσι την ομάδα της Ελλάς Σύρου, όμως η περίπτωση του δεν προχώρησε ελέω κορονοϊού. Ο Μπούνας γεννήθηκε στις (20/11/1985) έχει ύψος 1,80cm και  έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Κ20 Ολυμπιακού, Χαλκηδόνα, Παναιτωλικό, Ατρόμητο Αθηνών, Κορωπί, Παναιγιάλειο για οχτώ χρόνια , Παναργειακό, Αστέρα Βλαχιώτη, Όμηρο Νεοχωρίου και ΠΑΟ Βάρδας.

Ο Βασίλης Μπούνας έχει γεννηθεί στις 20/11/1985 στο Μαρούσι Αττικής, με την ηλικία του να τον αφήνει εντελώς ανεπηρέαστο, αφού εξακολουθεί να τρελαίνει κόσμο με τις ανεξάντλητες δυνάμεις του, το πείσμα του, τις φαντεζί του ενέργειες, τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.

Δείτε ένα παλαιότερο βίντεο με γκολ του Βασίλη Μπούνα

BOUNAS 1

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares