Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 13:18

Και επίσημα στον Μάρκο Μαυρομάτη τα ''κλειδιά'' του Πανναξιακού

Το restart του Πανναξιακού συνδυάζεται με την έλευση ενός σπουδαίου προπονητή στην ομάδα της Νάξου, του Μάρκου Μαυρομάτη.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει το deal μεταξύ των δύο πλευρών έχει επιτευχθεί πριν λίγες ημέρες, όταν ο έμπειρος προπονητής επιστέφθηκε το Κυκλαδίτικο νησί και αφού συμφώνησε σε όλα σχετικά με το πλάνο στη συνέχεια έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Πολυχρονάκο και τα μέλη της διοίκησης.

Ο Μάρκος Μαυρομάτης διαθέτει τεράστια εμπειρία, καθώς έχει ένα πλούσιο βιογραφικό σε ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού:

Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Μάρκο Μαυρομάτη.

Ο κ. Μαυρομάτης με πολλά έτη εμπειρίας στο χώρο του ποδοσφαίρου και πλούσια καριέρα τόσο ως ποδοσφαιριστής με συμμετοχή στην Εθνική Ανδρών, όσο και ως προπονητής (κάτοχος UEFA PRO), έχοντας καθίσει στον πάγκο ομάδων όπως η Α.Ε. Κηφισιάς, ο Κεραυνός Κερατέας, ο Α.Ο. Χανιά, ο Α.Π.Ο. Παναργειακός, ο Βύζας Μεγάρων, ο Αιολικός Μυτιλήνης και το Αιγάλεω, κρίθηκε από τη Διοίκηση του Συλλόγου ως ο καταλληλότερος να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. εύχονται στον κ. Μαυρομάτη καλή επιτυχία και να πετύχει όλους τους ατομικούς και συλλογικούς του στόχους με την ομάδα μας τη νέα σεζόν.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares