Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 13:30

Μάρκος Μαυρομάτης: Η θέση του Πανναξιακού είναι σε μεγαλύτερες κατηγορίες

Η παρουσία του αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο για την μεταβατική περίοδο που θα διανύσει ο Πανναξιακός μετά την επιστροφή του στο τοπικό πρωτάθλημα και φυσικά την επιδίωξη του συλλόγου να πρωταγωνιστήσει.

Ο λόγος για τον νέο τεχνικό του συλλόγου κ. Μάρκο Μαυρομάτη, ο οποίος μπορεί να ανακοινώθηκε σήμερα, αλλά έχει ήδη πιάσει δουλειά ''χτίζοντας'' τον Πανναξιακό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μάρκος Μαυρομάτης είναι κάτοχος UEFA PRO, με τεράστια εμπειρία σε πάγκους ομάδων όπως η Α.Ε. Κηφισιάς, ο Κεραυνός Κερατέας, ο Α.Ο. Χανιά, ο Α.Π.Ο. Παναργειακός, ο Βύζας Μεγάρων, ο Αιολικός Μυτιλήνης και το Αιγάλεω, φαντάζει ως ο ιδανικότερος στην παρούσα συγκυρία για να κρατήσει τον σύλλογο στον δρόμο των επιτυχιών και της υψηλής στόχευσης. 

Με την Νάξο τον συνδέουν πολλά και περισσότερο από όλα η καταγωγή του από το νησί της ''Αριάδνης''.

Μιλώντας για πρώτη φορά στο sportcyclades.gr ο νέος τεχνικός του Πανναξιακού επικέντρωσε στο όνομα της ομάδας και στην προσέγγιση των ανθρώπων της, λέγοντας:

«Είναι αρκετοί οι λόγοι που με ώθησαν να πω το ναι στον Πανναξιακό. Πρόκειται για μία πολύ ιστορική ομάδα, που η θέση της είναι σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Σίγουρα έπαιξε ρόλο η καταγωγή μου, αλλά αυτό που με κέρδισε περισσότερο είναι η ζεστασιά των ανθρώπων του συμβουλίου και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μία άψογη συνεργασία».

Όσο αφορά την προετοιμασία αυτή αναμένεται να ξεκινήσει το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου. χωρίς να υπάρχει ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία. Ο Μάρκος Μαυρομάτης έχει ήδη αποκομίσει μία πλήρη εικόνα του έμψυχου υλικού της ομάδας και ήδη βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με την διοίκηση και ειδικά με τον τεχνικό διευθυντή Μιχάλη Αγγελή προκειμένου να οριστικοποιηθεί το ρόστερ και οι λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την λειτουργία του τμήματος.

Για τον ίδιο πάντως το σύνθημα είναι σκληρή δουλειά για την επίτευξη των στόχων, που όπως μας είπε μπορεί αν μην έχουν τεθεί επίσημα για την διοίκηση, αλλά για τον ίδιο δεν είναι άλλοι από την επιστροφή του Πανναξιακού στη Γ΄ Εθνική.

Σε σχετική ερώτηση ο κ. Μαυρομάτης, απάντησε: «Ενημερώνομαι καθημερινά για την ομάδα. Φυσικά όταν θα έρθω στο νησί  γίνουν περισσότερες συζητήσεις. Ο στόχος μπορεί να μην έχει τεθεί από την ομάδα, αλλά ο δικός μου θα είναι να επιστρέψει η ομάδα στη Γ' Εθνική και θεωρώ ότι, αυτός ο στόχος θα πρέπει να είναι κοινός για όλους στον Πανναξιακό».

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares