Κυριακή, 15 Αυγούστου 2021 10:39

Νίκος Ζιάβρας: Καθοριστική η φερεγγυότητά μας, στο να έρθουν τόσο καλοί παίκτες στην Ελλάς Σύρου

Ψηλά το μπάτζετ, ψηλά και ο πήχης των προσδοκιών… Για την Ελλάς Σύρου η φετινή σεζόν, που ξεκινά σε λίγες ημέρες, έχει μόνο έναν προορισμό.

Το πρωτάθλημα Κυκλάδων και την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Ένας στόχος καθόλου εύκολος βέβαια αλλά εφικτός αν αναλογιστούμε και τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν και οι οποίες όπως είπε στο sportcyclades.gr ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Ζιάβρας ολοκληρώθηκαν. «Συμφωνήσαμε με τον τερματοφύλακα Ντίμη Βαμβακούρη, με τον οποίο θεωρώ ότι ολοκληρώσαμε τις μεταγραφές μας. Αποκτήθηκαν παίκτες στις θέσεις που μας ζήτησε ο προπονητής μας. Εκτιμώ ότι κάναμε ό,τι καλύτερο για την ενίσχυση της ομάδας. Ακόμα και όταν κάποιες μεταγραφές «στράβωσαν» και δεν ολοκληρώθηκαν τελικά, είχαμε εναλλακτικές επιλογές και όλα πήγαν καλά» ήταν τα πρώτα λόγια του ισχυρού άντρα της Ελλάς που είχε ως βασικό κριτήριο επιλογής παικτών την εμπειρία τους σε ανώτερες κατηγορίες. «Θέλαμε παίκτες που να είχαν παιχνίδια στα πόδια τους αλλά και καλούς χαρακτήρες. Έτσι πήγαμε σε ποδοσφαιριστές που να αγωνίστηκαν πέρυσι, στη Γ’ Εθνική και ξέραμε από νωρίς σε ποιους θα κάναμε κρούση. Δεν κάναμε τα περσινά λάθη που τρέχαμε τελευταία στιγμή να κάνουμε μεταγραφές. Δεν ήταν εύκολο να τους πείσουμε να έρθουν στις Κυκλάδες και στο τοπικό μάλιστα όμως το καταφέραμε. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε και η καλή φήμη που έχουμε δημιουργήσει εδώ και δυο χρόνια. Είμαστε φερέγγυοι και αυτό έχει ακουστεί πλέον στον ποδοσφαιρικό κόσμο και αυτό το εξαργυρώσαμε το φετινό καλοκαίρι.»

Το μπάτζετ πήρε την… ανηφόρα

Είναι γνωστό ότι τα έξοδα για μια νησιωτική ομάδα είναι πολύ μεγαλύτερα σε σχέση με κάποια άλλης σε αστικό κέντρο. Από αυτόν τον κανόνα δεν θα μπορούσε να ξεφύγει και ο Ελλάς Σύρου. «Είχαμε αποφασίσει να ανεβάσουμε το φετινό μπάτζετ» επισήμανε ο Νίκος Ζιάβρας για να συνεχίσει: «Γνωρίζαμε ότι για να φέρουμε τους συγκεκριμένους παίκτες θα έπρεπε να δώσουμε αρκετά χρήματα. Εκτιμώ όμως ότι ανάλογα με αυτούς που πήραμε είμαστε σε διαχειρίσιμο επίπεδο. Άλλωστε όλοι ξέρουν πως ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Στη πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μάλιστα που θα γίνει την Τετάρτη 25 Αυγούστου νομίζω ότι θα είναι όλοι παρόντες στη διάθεση του προπονητή μας.»
Στο στρατόπεδο της Ελλάς γνωρίζουν ότι φέτος (εκτός απροόπτου) θα μπορούν να υπολογίζουν και στη στήριξη του κόσμου κάτι από αποτελεί ένα δυνατό χαρτί για τον πρόεδρο της ομάδας. «Ο κόσμος «διψάει» για ποδόσφαιρο αλλά και αθλητισμό γενικότερα. Δεν υπάρχει και ισχυρός αντίπαλος στο νησί μετά την απόσυρση του Αίαντα, οπότε νομίζω ότι όλο το ενδιαφέρον των φιλάθλων θα «πέσει» στην Ελλάς. Θεωρώ λοιπόν ότι θα έχουμε τη στήριξη του κόσμου της Σύρου. Ακόμα και 500 άτομα να επιτρέπεται να μπουν στο γήπεδο θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Επιπλέον δεν θέλω να ξαναζήσω την περσινή… βουβαμάρα που ήμασταν τέσσερα άτομα στις εξέδρες.»
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας η Ελλάς Σύρου έχει προγραμματίσει να δώσει φιλικό με την Α.Ε. Μυκόνου στις 12 Σεπτεμβρίου, ενώ φυσικά θα προγραμματιστούν κι άλλα ώστε να αποκτήσει χημεία η ομάδα. Άλλωστε στο ρόστερ υπάρχουν πλέον οκτώ νέοι παίκτες και σαφώς θα χρειαστεί χρόνος για να φτάσουν στο επίπεδο που θέλουν.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares