Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021 00:11

Ενισχύεται στα μετόπισθεν η Ελλάς Σύρου, έρχεται και τερματοφύλακας

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Χριστουγέννων πλησιάζει, όπως και η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, με τις ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν να ετοιμάζονται για τις διορθωτικές κινήσεις που θα κάνουν τον Ιανουάριο.

Το μεγάλο (δηλωμένο) φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου είναι η Ελλάς Σύρου και όπως δείχνουν οι κινήσεις της θέλει μέσω των μεταγραφικών κινήσεων να καλύψει τις όποιες αδυναμίες έχουν εντοπιστεί.

Και όπως διαβάζουμε στο καλά ενημερωμένο logotypos.gr, ήδη υπάρχει προφορική συμφωνία με κεντρικό αμυντικό από την Αθήνα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα, αναφέρει: «Στην Ελλάς Σύρου απολαμβάνουν την πρωτιά στον Α όμιλο και περιμένουν με ανυπομονησία την έναρξη του Β γύρου που θα κρίνει τον πρωταθλητή Κυκλάδων και την ομάδα που θα πάει στα μπαράζ ανόδου για την Γ Εθνική.

Ωστόσο η διοίκηση ετοιμάζεται για την μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου που θα κάνουν την ομάδα ακόμη καλύτερη.

Νίκος Ζιάβρας και Άκης Πύργος άναψαν το «πράσινο φως» για την απόκτηση ενός στόπερ που θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα ήρθε σε συμφωνία με ένα υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό που αγωνίζεται σε ομάδα της Αθήνας. Ο παίκτης αναμένεται να έρθει για τις υπογραφές και θα ενσωματωθεί στην ομάδα την περίοδο του Ιανουαρίου».

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι, η δεύτερη μεταγραφή θα είναι κάτω από τα γκολ ποστ, όπου ήδη εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις, μεταξύ αυτών και από τις Κυκλάδες.

Θα πρέπει αν θεωρείτε σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση και σε άλλες ομάδες, με τον Ιανουάριο να αναμένεται θερμός όσο αφορά αυτό το κομμάτι.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares