Σάββατο, 05 Μαρτίου 2022 22:13

Νίκη για την Ελλάς Σύρου... Φωνές από τον ΑΟ Πύργου

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη που την ανεβάζει στους 9 βαθμούς στον πίνακα της βαθμολογίας της Β' φάσης του πρωταθλήματος πέτυχε η Ελλάς Σύρου που επικράτησε με 1-0 στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΑΟ Πύργου.

Οι ''Συριανοί είχαν καλύτερη απόδοση στο παιχνίδι, σπαταλώντας αρκετές ευκαιρίες απέναντι στον Πύργο που παρά τις πολλές απουσίες στάθηκε πολύ καλά στο παιχνίδι, έχοντας μάλιστα παράπονα από την διαιτησία και ειδικά για τη φάση του γκολ, όπου υποστηρίζουν ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή, αλλά και σε ανατροπή του Κρεμμύδα μέσα στην περιοχή προς το τέλος του αγώνα..

Ο αγώνας είχε εντάσεις και ειδικά στους πάγκους, όπου ο κ. Βακόνδιος ''κιτρίνισε'' σχεδόν όλους τους αξιωματούχους και μάλιστα απέβαλε τον Γενικό αρχηγό του ΑΟ Πύργου.  

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε ο Ραμπαβίλας στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, όταν δέχτηκε ασίστ του Μπούνα και σούταρε με την μπάλα να καταλήγει αρχικά στο δοκάρι και στη συνέχεια οριακά στη γραμμή του τέρματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΟ Πύργου έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 58', όπου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Στάθης Λούκα, ενώ άξια αναφοράς είναι και η στήριξη του κόσμου στην Ελλάς Σύρου.

Οι κυριότερες φάσεις του αγώνα:

11' Αργυρος καλό σουτ μέσα από την περιοχή λίγο άουτ η μπάλα

21' Ο Μπούνας έφυγε στην κόντρα επίθεση, βρέθηκε απέναντι στον Τσουκαλά, όμως ο πορτιέρο του ΑΟ Πύργου μπλόκαρε το αδύναμο σουτ που επιχείρησε.

28' Καλό σουτ του Μαναριώτη, με υπερένταση σε κόρνερ ο Συριανός

32' Μπούνας σουτ άουτ

42' Κεφαλιά ο Παυλόπουλος, με υπερένταση σε κόρνερ ο Τσουκαλάς.

45' Γκολ για την Ελλάς Σύρου. Ο Μπούνας βρήκε τον Ραμπαβίλα στην περιοχή και εκείνος με σουτ σημάδεψε το δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε οριακά στη γραμμή του τέρματος του Τσουκαλά, με τον κ. Βακόνδιο να δείχνεις σέντρα και τον πάγκο του ΑΟ Πύργου να διαμαρτύρεται έντονα, πράγμα που έφερε την αποβολή του γενικού αρχηγού του ΑΟ Πύργου, Μπάμπη Παπαδούλη.

51' Ο Μαϊπάς από πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ

52΄Σουτ του Παυλόπουλου λίγο άουτ

58' Ο Στάθης Λούκα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα

64' Θεαματικό γυριστό σουτ του Παυλόπουλου, απόκρουσε εξίσου θεαματικά ο Τσουκαλάς

83' Ο Αχμετάι εκτέλεσε κόρνερ, που πέρασε λίγο άουτ 

ELLAS PIRGOS DIAITHTES

Διαιτητής: Βακόνδιος | Βοηθοί: Καλόγερας - Νομικός

Ελλάς Σύρου (Βουτσίνος): Συριανός, Λαλλάς, Κολλιάκος, Οικονομόπουλος (15' Συριανός), Αργυρός, Μανουδάκης, Μπούνας (90' Μαραγκός), Σαββίδης, Παυλόπουλος (90' Μπαλόπητας), Ραμπαβίλας (90΄Πρίντεζης), Μαϊπάς (65' Μουλίδης).

ΑΟ Πύργου (Κωνσταντόπουλος): Τσουκαλάς, Αχμετάι, Μαντούσης, Λίτρας, Κρεμμύδας, Βουλγαράκης, Δαβιλάς, Μαναριώτης, Σελιστάι (85' Φύτρος), Λούκα.

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares