Σάββατο, 05 Μαρτίου 2022 21:47

Φιλώτι - ΑΕ Πάρου 1-4. Πήρε το διπλό και ελπίζει

Με καλή ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο απόδοση πέρασε με το ευρύ 4-1 από τη δύσκολη έδρα του Φιλωτίου, πήγε στους 6 πόντους και περιμένει το εντός έδρας ματς με τον Πανναξιακό που είναι πολύ κρίσιμο για τη συνέχεια και των δύο ομάδων.

Το Φιλώτι ξεκίνησε δυνατά ήταν στο παιχνίδι μέχρι το 55΄, που δέχτηκε το δεύτερο γκολ, κατάφερε να μειώσει ενώ στο ξεκίνημα στο 4’ είχε κεφαλιά στο δοκάρι σε μία φάση που μπορούσε να προηγηθεί., ενώ στο 6’ ένα δυνατό συρτό  σουτ  του Γρατσία πέρασε λίγο άουτ.

Οι Παριανοί μετά το πρώτο μουδιασμένο ξεκίνημα τους προσαρμόστηκαν και στο 22’ ένα φοβερό σουτ του Αριανούτσου βρήκε την εξωτερική μερια του δοκαριού.

Στο 32’ ο Αριανούτσος με πλασέ βρήκε δίκτυα για το 0-1 και αφού ο Μ. Βασιλάκης με δυσκολία έβγαλε νέο πλασέ του σκόρερ των Παριανών στο 40’, το ημίχρονο έληξε με την ΑΕ Πάρου να προηγείται 1-0.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές στην απόδοση τους και στο 55’ ο Γ. Ρούσσος σκόραρε μετά από ωραία κάθετη του Παντελαίου στον Αριανούτσο που υποδέχθηκε και πάσαρε ιδανικά στον σκόρερ.

Στο 65’ ο Κοττάκης πάλεψε και νίκησε τους αμυντικούς σούταρε και από την κόντρα επωφελήθηκε ο Γιωργ. Πράσινος που τελείωσε όμορφα τη φάση και μείωσε σε 1-2.

Η αντίδραση όμως της ΑΕ Πάρου, που δεν έχασε το ρυθμό της από τη μείωση του σκορ, ήταν άμεση.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό 66’ ο Αριανούτσος έστρωσε στο Γιουρτζίδη μέσα στην περιοχή και ο αναγεννημένος στο σημερινό ματς επιθετικός με άπιαστο σουτ ψηλά στην εστία έκανε το 3-1 για την ομάδα του. Τρία λεπτά αργότερα 69’ σε προσπάθεια του Τριανταφυλλίδη, ο Γιάν. Πράσινος βρήκε τη μπάλα με το χέρι και ο Αρκουλής με σίγουρη εκτέλεση έγραψε το 4-1, που ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.

Διαιτήτευσαν οι Κουζούμης, Ρούσσος Ι.  και Ρούσσος Γ.

Να σημειώσουμε πως ο Γιάννης Κουζούμης έπαιζε με πρόβλημα στον αστράγαλο από το πρώτο ημίχρονο, τελείωσε όμως κανονικά το παιχνίδι αν και μετά τη λήξη περπατούσε με δυσκολία.

Συνθέσεις

ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ (Προμπονάς): Βασιλάκης Μιχ.(82’ Ποθητός), Μαργαρίτης(46’ Κατσαδούρος), Μουστ’ακης Ν.(56’ Μουστάκης Δ.), Κρητικός(82’ Βασιλάκης Μαν.), Πράσινος Γιαν.(73’ Λογοθέτης), Πράσινος Γιωργ., Πράσινος Ν.(73’ Χωριανόπουλος), Λεγάκης, Γρατσίας, Κοττάκης, Πενίκου(46’ Χουζούρης)

ΑΕ ΠΑΡΟΥ (Μοστράτος): Ρούσσος Δ., Βιτζηλαίος(69’ Τριανταφυλλίδης), Παπαδόπουλος, Γαβαλάς, Μουράι, Παντελαίος, Ρούσσος Γ.(57’ Αρκουλής), Γιαννο’υλης, Κρητικός Δ.,Αριανο’υτσος, Γιουρτζίδης (76’ Μανωλακούδης).

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares