Σάββατο, 06 Αυγούστου 2022 12:16

Παραμένει ''Ήρεμη δύναμη'' στη μεσαία γραμμή της Θύελλας Καμαρίου ο Παναγιώτης Σιμιτσής

Ο Παναγιώτης Σιμιτσής, ένας ποδοσφαιριστής που αναμένεται να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην παρουσία κάθε ομάδας θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στις τάξεις της η Θύελλα Καμαρίου τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι πηγές μας θέλουν τον Βαγγέλη Φουστέρη να έχει στα χέρια του ήδη την υπογραφή του ποδοσφαιριστή και πλέον να απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση της παραμονής του.

Παρά τις προτάσεις που έχει στα χέρια του από ομάδες ανώτερων κατηγοριών, ο Παναγιώτης Σιμιτσής, προτίμησε να συνεχίσει στην Θύελλα Καμαρίου, η ήταν η ομάδα που το 2018 έγινε η αιτία να μετακομίσει στο νησί της Σαντορίνης, όπου σήμερα έχει φτιάξει τη ζωή του και εκτός ποδοσφαίρου.

Και επίσημα στη Θύελλα Καμαρίου ο Παναγιώτης Σιμιτσής

Εκτός της Θύελλας Καμαρίου, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις ομάδες των Ατρόμητου Αθηνών, Ιωνικού Νικαίας και Α.Ε. Ηρακλείου, ενώ ήταν βασικό στέλεχος και του ΑΣ Σαντορίνης σε Football League 2 και Γ' Εθνική.

Σιμιτσής: Να παραμείνουμε γρήγορα στην κατηγορία (vid)

Φέτος, η Θύελλα Καμαρίου που επιστρέφει στο τοπικό πρωτάθλημα λόγω των γνωστών προβλημάτων αναμένεται να παρουσιαστεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική, καθώς θα έχει στη σύνθεση της ποδοσφαιριστές με εμπειρία στις παραπάνω κατηγορίες. Άλλωστε δεν θα  πρέπει να ξεχνάμε ότι παράλληλη πορεία με τον Σιμιτσή θα έχει και ο Δημήτρης Μπιρμπίλη που επίσης έχει υπογράψει στους ''Καμαριανούς''.

Φαίνεται, ότι ο Βαγγέλης Φουστέρης επιδιώκει να φτιάξει μία ομάδα που θα είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσει, αποδεικνύοντας ότι η επιλογή της διάλυσης του ΑΣ Σαντορίνης και η συμμετοχή στο τοπικό δεν είναι αυτό που θέλει, αλλά οφείλεται ξεκάθαρα σε όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς. 

Ανανέωσε και ο Σιμιτσής, έκλεισαν μία τριάδα ''Μικρών''

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares