Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 22:28

Κίνηση ουσίας με Τζαννέτο Μώτο η Ελλάς Σύρου. Βλέπει και Βούλγαρο χαφ

Ο Συριανός γκολκίπερ Τζαννέτος Μώτος με τη μεγάλη εμπειρία στα γήπεδα του Πειραιά και της Αθήνας είναι η επόμενη πολύτιμη προσθήκη στο ρόστερ της Ελλάς Σύρου που πλέον διαθέτει μία ισχυρή τριάδα τερματοφυλάκων.

Μετά την ανανέωση των Βαγγέλη Παπαδόπουλου και Κώστα Συριανού, ο Τζαννέτος Μώτος έρχεται να ισχυροποιήσει σε μέγιστο βαθμό τη νευραλγική θέση κάτω από τα δοκάρια.

Η διοίκηση της Ελλάς Σύρου δείχνει ότι προχωράει σε μεταγραφές ουσίας θέλοντας να γεμίσει το ρόστερ σε όλες τις θέσεις. Μάλιστα πληροφορίες μας αναφέρουν ότι υπάρχει επαφή με Βούλγαρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει στην πρώτη κατηγορία της χώρας του και μπορεί να καλύψει θέσεις στη μεσαία γραμμή.

Η ανακοίνωση για τον Τζαννέτο Μώτο:

Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Τζαννέτο Μώτο.

Μετά από 14 χρόνια στις ομάδες της Αθήνας, ο έμπειρος πλέον τερματοφύλακας έρχεται στην ομάδα μας για να την ενισχύσει στην προσπάθεια που θα κάνει και φέτος για την άνοδο στην Γ Εθνική.

Σε νεαρή ηλικία ο Τζαννέτος Μώτος αγωνίστηκε στους Αστέρα Σύρου, Α.Ο Σύρου και Ελλάς (στην Δ Εθνική).

Μετέπειτα μετακόμισε στην Αθήνα όπου φόρεσε με καλές παρουσίες τις φανέλες ομάδων όπως:Χαϊδάρι (Γ και Δ Εθνική 2008-10), Αίαντας Σαλαμίνας (Δ Εθνική (2011-12), Περαμαϊκός Γ και Δ Εθνική (2012-14), Καραβάς 2015-19 (Άνοδος από Β τοπικό στην Γ Εθνική ως αρχηγός και κατάκτηση κυπέλλου Πειραιά 2018 απέναντι στον Εθνικό. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Φοίνικα Περιστερίου.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.

Για το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου

Ο Πρόεδρος Νικόλαος Ζιάβρας

ELLAS WELCOME METAGRAFI

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares