Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 22:58

Ελλάς Σύρου: «Βόμβα» με παίκτη που έχει παίξει σε Champions League και Europa League!

Νέα μεταγραφική... βόμβα είναι έτοιμη να πυροδοτήσει η Ελλάς Σύρου!

Η Ελλάς Σύρου πάει για μεγάλα πράγματα. Η αρχή έγινε με το τεράστιο "μπαμ" που λέγεται Σουμπίνιο, πολύ γνωστός από το πέρασμά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, παίζοντας με τον Ολυμπιακό, τον Ατρόμητο, τον ΟΦΗ, τον Λεβαδειακό και τον Πανσερραϊκό.

Η ομάδα της Σύρου φαίνεται πως πάει και για μια δεύτερη μεγάλη κίνηση στο μεταγραφικό παζάρι.

Η επιθυμία του προέδρου της Ελλάς, Νίκου Ζιάβρα, για ποιοτικές προσθήκες, σε συνδυασμό με τις γνωριμίες του Κώστα Παπαδόπουλου, φέρνουν στη Σύρο τον διεθνή Βούλγαρο Μαριάν Ογκνιάνοφ.

Γεννημένος στις 30 Ιουλίου του 1988 (34 χρονών), ο Ογκνιάνοφ διαθέτει ένα άκρως ποιοτικό βιογραφικό, έχοντας παίξει με τη Λέφσκι Σόφιας στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας.

Μάλιστα, με τη Λέφσκι σκόραρε το πρώτο γκολ στις 27 Σεπτεμβρίου 2006 στο παιχνίδι με την Τσέλσι για τη φάση των ομίλων του Champions League και έτσι έγινε ο 6ος νεότερος σκόρερ στη διοργάνωση σε ηλικία μόλις 18 ετών και 58 ημερών.

Εκτός από τη Λέφσκι, έχει αγωνιστεί με τις Belasitsa Petrich, Botev Plovdiv, Neftochimic Burgas, Cherno More, CSKA 1948, Hansa Friesoythe, Levski Lom και Spartak Pleven.

Ο Ογκνιάνοφ, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με την Εθνική Βουλγαρίας στις 15 Αυγούστου 2013, έχει αγωνιστεί τόσο στο Champions League όσο και στο Europa League.

Έχει πετύχει 37 γκολ σε 293 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ στη Βουλγαρία με τη Λέφσκι Σόφιας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε πολύ καλό και ο Ογκνιάνοφ αναμένεται να συμφωνήσει με την Ελλάς!

Δείτε παρακάτω τις συμμετοχές και τα γκολ του στις ομάδες που έχει αγωνιστεί:
ellasss metagr

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares